Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 antyperspirant

Kt贸ry antyperspirant jest dobry??

Polecane posty

Go艣膰 antyperspirant

Pole膰cie mi jaki艣 dobry antyperspirant, 偶aden ze znanych mi nie wchlania si臋 w moj膮 sk贸r臋. Bywa i tak 偶e zaraz po wch艂oni臋ciu gdy w艂o偶臋 bluzk臋 pod pachami tworzy si臋 mokra plama, kt贸ra po jakim艣 czasie wysycha. Ratunku, pole膰cie mi co艣 dobrego...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mi osobiscie odpowiada
adidas z pomaranczowa zakretka, dobry tez jest vichy z turkusowa zakretka, jedyne co moze przeszkadzac to to ze trzeba troche odczekac zanim antyperspirant "wyschnie"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sara445
Aja wlasciwie od zawsze uzywalam Lady Speed Stick. No i powiem Wam,偶e idzie ku lepszemu ca艂y czas^^. Mam jeszcze Aloe, ale jak sie skonczy biore Invisible. Po pierwsze, bo m贸wi膮,偶e nie brudzi, ato istotne, po drugie-lubie ich zapachy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 achcung
kup w aptece Anti drill-poszukaj opinii o nim na forum

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 偶aden nie jest
ka偶dy u偶ywany zbyt regularnie pr臋dzej czy p贸藕niej doprowadza do zapale艅 pod pachami... dlatego u偶ywam teraz tylko wody perfumowanej :))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rexona Crystal

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adaidas niebieski
ma pi臋kny zapach ale zostawia okropne plamy, wi臋c nie radz臋. teraz u偶ywam lady speed stick aloe i wszystko jest ok, 艂adnie delikatnie pachnie i nie zostawia 艣lad贸w:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 guta
polecam z "Herbiny" z kulk膮,s膮 super- malwa, krokus, fio艂ek itd.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kom贸reczka
No tak Antidral to jest najlepszy, po nim si臋 po prostu nie pocisz. Do kupienia tylkow aptece. Wada to taka, 偶e wybiela ubrania. Ale r贸b taka jak ja, smarujesz si臋 na nic, czekasz a偶 wyschnie, najlepiej spij w starej pi偶amie :) i rano dobrze umyj pach臋. 呕adnych odbarwie艅 i sukces gwarantowany. Jak pierwszy raz uzylam to nie mog艂am wyj艣膰 ze zdumienia. Ale poczytaj o tym antidralu na forum, by艂o tu o tym mn贸stwo topik贸w :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kom贸reczka
na noc mia艂o by膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Cycata_ma艂olata__
Kup Antidral i 偶adne upa艂y Ci niestarszne..m贸wi臋 powa偶nie, jest boski:) a z nieleczniczych antyperspirant贸w to tylko i wylacznie lady speed stick Fresia...mmm..cudowny zapach:) odradzam Avon, bo brudz膮 jak jasna cholera:/ herbina te偶 OK:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dudil
najlepszy jest etiaxil ylko troch臋 drogi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艂膮cz臋 tematy
skuteczny antyperspirant / 20:18 doa prosz臋 o rad臋, mam problem z nadmiern膮 perspiracj膮 w okolicach pach, a tak po prostu strasznie si臋 poc臋, zwyk艂e kosmetyki nie pomagaj膮, czy kto艣 mo偶e mi co艣 poradzi膰?? 20:57 malutaaa vichi z zielona nakretka albo etiaxil ale drogie :/ 21:02 olinka73 poszukaj topiku nadmierne pocenie. Jest super pisz膮 tam o antidralu i jak go stosowac!!! 11:57 anusianiusi ja polecam cos bezpieczniejszego :http://road4.xip.pl/atw/product_info.php?cPa th=8&products_id=23 www.atw-sklep.pl 11:58 zabawaaaa a moj ginekolg powiedzial,zeby tego gowna nie uzywac,w 30 procentach sa przez to guzki na piersisach!!!! 12:20 antidral kilka lat temu mia艂am z tym wieeelki problem, nic nie pomaga艂o- dermatolog przepisywa艂 jakie艣 beznadziejne ma艣ci itp. Mamy kole偶anka doradzi艂a mi antidral- rewelacja. Pod pachami suchotko, nawet przy najgorszym stresie i w upa艂y. Stosowanie: tylko na noc: nigdy w dzie艅 i na nieogolone pachy. przez pierwsze 3noce si臋 smaruj( kup w kulce), potem odczekaj jaki艣 tydzie艅 znowu powt贸rz. Przez pierwsze dwa miesi膮ce stosuj tak 艣rednio co 2 tygodnie( ale ju偶 tylko jedn膮 noc sobie smaruj). Ja u偶ywam od jaki艣 3 lat, teraz tylko jedn膮 noc w miesi膮cu si臋 smaruj臋. Szczypie i sw臋dzi ale da si臋 znie艣膰- no suche pachy . Jak stosowa艂am pierwszy raz to a偶 sobie porani艂am sk贸r臋 pod pachami, ale nie podda艂am si臋. Cena- ok. 13z艂.A jako antyperspirantu na dzie艅 u偶ywam Rexony oxygen( tylko tej, inne s膮 do kitu) i najlepiej w aerozolu. 12:23 jakie guzki antidral jest skuteczny uzywam od paru miesi臋cy i nic lepiej nie dzia艂a. Na forum o nadmiernym poceniu jest wszystko. nie zra偶aj sie 偶e niby piecze i nie da sie tego znie艣膰, pocz膮tkowo tak, ale p贸藕niej s艂abiej. Z reszta wszystko tam jest napisane. 13:10 rexona cristal 13:40 rexona ok ale tylko w sprayu 14:54 Maseratti Specyfiki z apteki s膮 dla tzw ,,beznadzejnych przypadkow"-nikogo nie obrazajac i moim zdaniem nie powinno sie ich naduzywac. Ja uzywam Lady Speed Stick Aloe i mimo tego, ze w lato wiadomo, poc臋 sie du偶o bardziej, on w zupeno艣ci mi wystarcza. Dodatkowo 艂agodzi sk贸r臋 po goleniu, a w czasie upa艂贸w gole si臋 codziennie. 15:00 c贸rka faraona pewna zielarka m贸wi艂a mi, 偶e w razie nadmiernego pocenia si臋 nalezy sobie zrobic kuracj臋 przez miesi膮c, codziennie pi膰 2-3 herbatki z sza艂wii (najlepiej 艣wie偶ej, ale mo偶e by膰 w torebkach) ona ogranicza wydalane wody przez sk贸r臋 ale za to cz臋sciej chodzisz siku bo trezba sie nadmairu wody pozbyc 14:53 muszkaszka ja pr贸bowa艂am i z szalwia i innymi aptecznymi specyfikami i jedyne co pomog艂o to zmiana diety z cukierkowej na wrzywna . serio.Powodem mojego pocenia sie by艂a z艂a dieta.Musze spr贸bowa膰 tego Lady Speed Stick aloesowego,bo nie mia艂am go jeszcze.Zostawia slady ? 14:54 mi艂o艣c m膮ci w g艂owach tylko antidral a potem jak si臋 ureguluje to rexona cotton dry, ale tylko ta rexona 17:39 Paskudaa Ja uzywa艂am Dove bo podobal mi si臋 zapach, ale strasznie brudzil mi ubrania:/ Teraz mam Invisible z serii Lady Speed Stick i juz nie musz臋 szorowac bluzek z tego bia艂ego py艂u. Ja mam w 偶elu tak偶e te wersj臋 mog臋 Ci polecic. 17:49 doradz臋 z do艣wiadczenia przetestowa艂a mas臋 deo antiperspirant贸w na wyjazdach firmowych. Na atrakcje typu jazda quadem po piachu i wodzie po kolana, wspinaczka czy zjazdy nad urwiskiem odpowrny by艂 tylko adidas for woman. I uzywam do dzi艣. 18:19 erika321 kupilam niedawno etiaxil i rewelacja dziala juz po pierwszym razie,a a pocilam sie aprawde nadmiernie polecam 5ozl.ale warto 13:28 anka ka Dove dla mnie si enie nadaje ten jego duszacy zapach psuje mi nastr贸j,z Nivea juz wole nie eksperymentowac bo tak mi pobrudzi艂 ubrania ze bluzki pod pachami do dzisiaj sa szare.Polecam herbine i ta now膮 Lady Speed Stick 24/7 Invisible,jest naprawde bardzo dobra 13:33 100- gwarancji polecam antidral-jak pisano wy偶ej kosztuje 13z艂 ale masz go na p贸艂 roku 13:33 ttteweee polecam super deo z apteki to jest naturalny kryszta艂 - 偶adnej chemii, 偶adnych skutk贸w ubocznych koszt 14-18 z艂 wystarcza na rok Ma艂o popularny ale bardzo dobry z kosmetyk贸w polecam rexon臋 00:03 oMENNNA Ja ardzo lubie sztyfty, ostatnio naby艂am nowosc z Lady speed stick i jestem pod wrazeniem, zero zabrudzen xD 00:43 adidas w kulce ze wszystkich ktore wyprobowalam ten jest najlepszy! uzywam juz od ponad 2 lat... sensitive z zielona nakretka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ola-gdsgfg
antidral, ja u偶ywam go na noc i rano zmywam i mi nic nie odbarwia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 REXONA TEENS
w艂asnie rexona teens jest najlepsza zarowno w spreyu jak i kulce ja uwielbiam rozowa lub fioletowa, tylko ona daje mi uczucie komfortu i chroni przed poceniem i do tego zawsze slicznie pachnie pod paszkami:-)

Udost臋pnij ten post

mi najbardziej odpowiada antyperspirant w kulce z AA z r贸偶ow膮 zakr臋tk膮

Udost臋pnij ten post

nie wierze w zadne antypespiranty ;) po kazdym sie pocilam i mialam plamy ;) wczoraj zakupilam Antidral i dzisiaj go zaczne stosowac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ja u偶ywam
Ja u偶ywam zawsze 偶elu, obecnie mam nowo艣c lady speed stick invisible i uwazam,偶e jest b. dobry

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iijka
tylko antidral! na noc i luzik:D nic innego nie da takich efektow:) a stosujac jakis czas potem mozesz robic przerwy i znowu a afekt zawsze boski! moze byc 40 stopni ale sie nie spocisz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kitkaa3
A ile kosztuje lady speed stick ta nowo艣c niebrudz膮ca invisible?? Jest dro偶szy od zwyk艂ego? Pytam bo u nas wszystkie nowo艣ci pojawiaja si臋 p贸偶niej i nie moge sprawdzic w sklepie:/

Udost臋pnij ten post

W Rossmannie Lady Speed Stick Invisible w kulce kosztuje chyba 8.99z艂. Podobnie jako艣 ten w sztyfcie.

Udost臋pnij ten post