Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulii6

czy pierwszy raz boli?

Polecane posty

mam 18 lat i chcialabym rozpoczac wspolzycie biore tabletki ale hmmm az glupio ale boje sie ze pierwszy raz boli:(

Gość dziewczyna z pytankiem malym
moj pierwszy raz nie byl az taki bolacy,ale trszoke cos tam bolalo!! byl strach,aby nie wpasc tez:) chlopak byl delikatny,ale musial troszke pchnac,aby blonke przebic... I jak juz przebil to tego wieczoru sex wogole nie byl dla mnie przyjemnoscia;/ ale kolejny...na trzeci dzien.. bylo juz lepiej i lepiej.. 1szy raz przewaznie boli,ale glowa do gory-bol do przezycia... za to pozniej jaka radosc :):)

Gość głupia małgośka
boli i to bardzo!!! jak ci sie nie spieszy to poczekaj, jestes jeszcze mloda masz czas, pozdrawiam :)

to nie tak ze mi sie spieszy tlyko ze ja naprawde mam opsesje na punkcie bolu i kiedy nawet moj chlopak chcial wsadzic mi palca to aj....i boje sie co bedzie jak bedzie wkladal mi penisa tak mysle ze jelsi sie boje to to moze znaczy ze ni jestem gotowa?

ja tez jestes delikutaśna i myślałam że pierwszy raz bedzie straszny a było super. bolało tylko troszke i tylko chwile a potem sama przyjemnosc

do dziewczyna z pyt malym.....dlaczego jak przebil to nie bylo juz przyjemnoscia? przez bol dyskomfort czy co? i jescze jedno pyt bo penis wydziela jakas ...maź....prawda?

Gość 24
mnie tam bolalo przez pierwszych pare razy

tylko ze wiem ze jak ktos uzywa tamponow przez pierwszym razem to mu latwiej a ja nie uzywam aj...

Gość Salchicha
mam ten sam problem,tylko,ze ja mam 20 lat:(

Gość 24
ja uzywalam tamponow, to nie ma zadnego znaczenia, penis jest znacznie wiekszy, co go do tampona porownywac, a tym bardziej przygotowywac nim cipeczke do seksu, :D

ja tez nie używam a pierwszy raz był boski. najważniejsze- sie zrelaksuj.

chyba najwazniejsze to \"nie byc sucha\" ale mam wrazenie ze przez ten strach cale podniecenie opadnie

Gość to-tylko-ja
Jak będziesz sie denerwowac to napewno bedzie bolała. Najlepiej to tego nie planujcie jesteście w konfortowej sytuacji bo bierzeszesz tabletki, więc nie musicie dużo kombinować. Jak przyjdzie ochota to sie rozluźni. A nawet jak bedzie bolała to nie jest to bardzo duży ból. Musisz się rozlóźnić.

Gość 24
a czego tu sie bac, najlepiej niczego nie planowac i isc na zywiol, zrobic to wtedy kiedy jestescie podniecone i macie na to ochote, a nie z kalendarzykiem w reku czekac na jakas tam date ze strachem

mam tez niestety obsesje na pkc bezpieczenstwa i z jednej strony nie chcialabym tego robic z prezerwatywa ale z drugiej kurczenie chce zajsc w ciaze

Gość 24
uzywasz tabletek?

Gość 24
no to w czym problem, prezerwatywa ci nie potrzebna, luzik, ja przez pierwsze 2 miesiace z moim chlopakiem nie uzywalam niczego oprocz stosunku przerywanego, nie polecam bo sie czlowiek za bardzo stresuje, ale w ciaze nie zaszlam, a to potwierdza ze wcale nie tak lato sie bobaska dorobic

Gość dwudziecha
a mnie bolalo bardzo...:(

czy ten ewentualny bol jest do czegos porownywalny? jakby cos kulo czy pieklo ....czy jak?

Gość 24
jakby cos rozciagalo :D

i jescze jedno istotne pyt? czy mezszczyzna musi uzyc duzej sily do przebicia bloony? i jak poznac jaka ma sie blone czy gruba czy cienka?

Gość 24
nie mam zielonego pojecia, chyba powinien to ocenic jakis facet, ale wydaje mi sie ze wszystko zalezy od blony, a jak sprawdzic jej grubosc to juz zupelnie nie wiem

Gość dwudziecha
rozrywajacy bol...okropa...:(

jak sie bedziesz słuchać dziewczyn na forum to padniesz przy pierwszym razie. zestresujesz sie itp. jedną bolało zajebiście, mnie wcale, jak bedzie u Ciebie nie wiadomo. relaks, relaks i jeszcze raz relaks !

Gość 24
do moniak dziewczyna wyraznie mowi ze uzywa tabletek, ale lepiej niech sobie dla pewnosci prezerwatywe zapakoja i krem plemnikobujczy, a przed wytryskiem on wyskoczy z niej jak kukulka z zegara, wtedy na 100% w ciaze nie zajdzie, a ile w tym zabawy

Ja mam takie same obawy,co do bólu przy pierwszym razie:( Wraz z moim chłopakiem podjęliśmy juz próbę aby doszło do naszego pierwszego razu,ale niestety ból wziął górę i na tym się skończyło:( Zapewne nie byłam na tyle zrelaksowana,mam nadzieję że nastepny raz będzie już bardziej udany:)

Gość karola sloneczna
a moj pierwszy raz byl dziwny, nie bylo bolu, krwi tylko takie dziwne uczucie ze cos we mnie jest