Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Drapiezna

Cilest-dla mnie najlepsze

Polecane posty

Gość Drapiezna

Ja biore tabletki od 8 miesiecy.najpierw bralam harmonet.5 opakowan.po nich schudlami nie pasowalo mi to bo jestem chuda ogolnie.a najgorsze co bylo to te syfy ktore mi zrobily.potem pani doktor przepisala mi diane na poprawienie cery.ale po jednym opakowaniu powiedzialm ze nie bede tego brala.zle sie czulam i ochota na seks spadla do zera.czulam ze sa za mocne.teraz jestem po dwoch opakowaniach cilestu i jest super jak narazie.i wydaje mi sie ze sa najlepsze.

Gość ja po Cileście przytylam
a bralam kilka lat,na początku bylo ok a potem zaczęłam tyć:-(

Gość kafeteriuszka 9874654
Witam, mam do sprzedania Cilest-doustny środek antykoncepcyjny -21 tabletek.Jest to opakowanie nowe, nigdy nie używane,wazne do 08,2010 roku. Sprzedaje ponieważkupiłam za dużo opakowań a tabletki już mi nie bedą potrzebne. Zainteresowanych prosze o kontakt.Podaje emaila umma@op.pl

Gość oleksandra20
posiadam do sprzedania 2 listki cilestu

Gość a jaka to różnica
To jakaś reklama na szerszą skalę czy jakieś dziecko się nudzi i spamuje cilestem?

Gość BeatkaC
Cześć, Odsprzedam kilka opakowań tabletek Cilest. Tabletki w pełni oryginalne (z apteki), w oryginalnym pudełku. Jeśli ktoś poszukuje śmiało piszcie na maila: beata.cykowiak@gmail.com