Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zodiak D

Pan/Pani Lew - zalety i wady

Polecane posty

Gość zodiak D

jak w temacie - wypiszcie dla każdej z płci wady i zalety osobno :D

lwiecy nie znam, z lewkiem mieszkam- uparty, zlosliwy, zapatrzony w siebie, krzykliwy...a zalety dopisze pozniej, bo wlasnie stoii mi nad glowa i marudzi...

Gość pani lwica
zdecydowana, uparta (to raz wada, raz zaleta), konkretana, stabilna emocjonalnie, dominująca

Gość lwicaaa
jest kochająca i wierna!

Gość majja
mam męża lwa - uparty ale bardzo dobry mąż i ojciec , zaradny i gospodarny, zazdrośnik

Gość Pani lewik
a wiec jaka jestem .... hmmm mysle ze duzo we mnie temperamentu i wyobrażni, jak cos postanowie to bedie do tego dazyc a wady no troche fochowata czasami kiedys ktos powiedzial ze sadystka emocjonalna

Gość topolinkaxxx
pan lew.....uparty,zlosliwy,zazdrosny,wredny,skomplikowana osobowosc

Gość goldie
Pani Lew- złośliwa, uparta, lubi dominowac i postawić na swoim, porywcza, bardzo emocjonalna, czasem mściwa, zalety-----szczera, uczciwa do bólu, rozrywkowa, lojalna w miłości i przyjaźni. Pan Lew----niestety same wady:( uparty, porywczy, straszny podrywacz, zdradza nagminnie, zapatrzony w siebie, apodyktyczny, potworny egoista Zaleta----bardzo pracowity i obowiązkowy

a teraz zalety: szczodry, nienasycony, uroczy, uwodzicielski, otwarty...

Gość kiki34
Pan Lew to masakra!!!!!!!!! Uparty, zazdrosny, potrafi ranić do bólu, wredny, myśli tylko i wyłącznie o sobie, kobiety traktuje instrumentalnie:( ALe za to fantastyczny kochanek:)

Gość Maija
Lwica: wierna i lojalna w miłości i przyjaźni; lubi być w centrum zainteresowania; błyszczy w towarzystwie; lubi komplementy (ale tylko szczere) oraz drogie, gustowne prezenty; duży potencjał erotyczny; stanowcza, dokładna; sumienna; obowiązkowa; ma swoje zasady, których się trzyma; porywcza; leniwa; humorzasta; szczera.

Gość Maija
i potwierdzam, że Lwica to uwodzicielka, lubi dominować i czasem jest złośliwa.Żeby zainteresowala się jakimś facetem, to musi on mieć coś w sobie, musi jej imponowaći zabiegać o jej względy, musi być towarzystki, otwarty i musi mieć poczucie humoru.Inaczej szybko się znudzi.

Gość untykunty
Pan Lew -popierdolony psychopata, weszacy nieustannie zdrade.Zakompleksiony na punkcie seksu.

Jak kogos ktos zdradził to sie nie dziw, ze trzyma reke na pulsie:) Ale.. jesli dziewczyna która jest z nim wyznaje zasade ze tylko jak kocha to jest z kims. To nie powinien bac sie zdrady:) zupełnie. No ale za inne baby sama nie recze. Znam baby. leca na kase, aby lepszy itp i juz maja nowego.

Podpisuję się pod zaletami:) miła, dobra, duże poczucie sprawiedliwości, punktualna, przyjaciel ze mnie aż po grób, ale jeżeli mocno nadepnie mi sie na odcisk, a trzeba się baaardzo starać, bo wybaczam duzo, to definitywnie kończę znajomość, optymistka itd. Wady: nie wiem, pewnie wadą jest, że czasami za bradzo się martwię... wiem, to dziedziczne;) i jak kogoś nie lubie to jadę po całości, zamiast siedzieć cicho, no i mam ostry język, czasem bez powodu...

Gość fifus
mieszkam z panem lwem- krzykliwy, dominujacy, apodyktyczny, egoistyczny, gadatliwy i pyskaty Z zalet-towarzyski, otwarty, z rozmachem

Gość gość
Pani lew- moja siostra, znam na wylot, kocham ją najbardziej na świecie ale bywa wnerwiająca :) za dużo się przejmuje, planuje, martwi, ale jest bardzo wspierająca, wyrozumiała, jest dobrym słuchaczem i potrafi jednym zdaniem bardzo pocieszyć. jednak jak nie ma humoru to wszystko skrytykuje, wszystko jest na "nie". nie lubi się przepracowywać, za to lubi pieniądze i dobrej jakości przedmioty. jak już do czegoś się zabierze to jest sumienna, ale musi chcieć się do tego zabrać... Z panem lwem spotykam się od niedawna, bardzo charakterny, zazdrośnik, bywa złośliwy ale za to jest szarmancki, przykładowo otwiera drzwi od auta, co teraz jest rzadkością. ma dobre serce, lubi jak kobieta jest o niego troszkę zazdrosna (i wkurza Go że to uczucie jest mi wręcz obce), jest zadbany ale tego samego wymaga od kobiety, twój wygląd musi być nienaganny- piękny uśmiech, wyregulowane brwi, broń Boże odrosty, makijaż, ubiór, wszystko musi być dopracowane. jednak warto się postarać, bo kocha się chwalić tym co ma,w tym swoją partnerką. naprawdę KOCHA się chwalić. i raczej oko mu nie zbłądzi jak będzie miał taką, która jest jego ideałem. jest troszeczkę pozerem, lubi podkreślać że to co ma jest najlepsze. musisz popieścić czasem jego ego. pochwalić go. ale on Ciebie też będzie chwalił. bardzo wspierający- "wierzę w Ciebie", "dobrze że chcesz się rozwijać", "poradzisz sobie" itp., a przy tym opiekuńczy. łatwo się zakoc***e, ale łatwo też go do siebie zrazić. jak go zawiedziesz to zerwie z tobą kontakt. jestem bliźniakiem, myślę, że damy radę się dogadać, twardo stąpam po ziemi, a ten romantyk dodaje mi troszkę polotu :) dodatkowo wspiera mnie w tworzeniu i pociesza kiedy coś nie wyjdzie. jak dla mnie może być porywczy, nie robią na mnie wrażenia wybuchy złości. boję się jedynie jego lenistwa jeżeli chodzi o kwestie zawodowe i brak wiary w swoje możliwości na tym polu.

Gość gość
Ja=Lewica: Dowc*pna, dusza towarzystwa, aktywna. Uwielbiam porzadek, dobrze gotuje, edukacja i praca na + Mam wieloletnich przyjaciół, pielęgnuje te kontakty. Dogadam się z każdym. Super kontakty z facetami. Kochająca, lubiąca seks. Niestety z wiernoscią na bakier, za to kochanka profesjonalna. Wredna, jezeli ktos cos przeskrobie. Słomiany zapal.

Gość gość
Lew: >kratywny >poczucie humoru powyżej średniej krajowej > zaradny >towarzystki > ma swoje zdanie >inteligentny > osoba, do której lgną ludzie >otwart seksualnie > troszczący się o innych > mający pieniądze

Gość gość
Pan lew - głośny, wielki taki, że z daleka go widac i słychać, imprezowicz, nadmiernie towarzyski, głupoty mu w głowie i fiu-bździu ogólne Pani lew- znam dwie różne, jedna jest super, sympatyczna, pomocna, szczera. Druga fałszywa, wszystkowiedząca, najmądrzejsza, a wrzeczywistości głupia jak but. Tez nadmiernie towarzyska, jak pan lew. Egoistka, patrzy tlyko na własne korzysci.

Znam tylko dziewczyny;) każda jest wesoła, rozgadana, kreatywna, punktualna ale też mają fochy o nic, są złośliwe, troche fałszywe, lubią plotki