Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanie do was

napisze cos a Wy ocencie - prosze

Polecane posty

Gość mam pytanie do was

Czy waszym zdaniem zjadlam dzis za duzo? powinnam czuc sie przejedzona? rano: jogurt owocowy + pomarancza duza poludnie, popoludnie: 2 talerze zupy pomidorowej, 2 kotleciki mielone popoludnie: pierogi z miesem kapusta i grzybami + barszcz wieczor: pomarancza, jogurt z musli w miedzy czasie soki owocowe (bez cukru), woda mineralna, mleko wedlug mnie to ne jest jakos super duzo tym bardziej ze jestem w 20 tc mimo to caly czas tyje, ciagle jem mimo ze czuje sie najedzona:(

Gość jezusieńku drogi
o ile dobrze zrozumialam jestes w ciąży? to normalne, że tyjesz. A co może sie chcesz odchudzać?!

Gość mam pytanie do was
no bo zupa byla dobra i kotlet tez:D

Gość ewat
Jak dla mnie to zjadłaś w sam raz :) ja też ciągle tyję jestem w 23 tyg. Nie przejmuj się, jesli coś nadrobisz to zrzucisz podczas karmienia ;)

Gość no i jak tak zrecie jak swinie
to sie nie dziwcie potem ze jestescie grube:P:P:P zryj tak dalej - powodzenia:P jak dla mnie powinnas sie troche ograniczyc - bo potem mozesz miec problem, nie odchudzaj sie tylko sie OGRANICZ!!!

No to smacznego i nie przejmuj sie tak waga! Ja sie martwilam bo najpierw schudlam a potem nie tylam do 7 miesiaca! Nie zamartwiaj sie tak waga! Powodzenia!!!

Gość mam pytanie do was
dzieki ze w ogole chce wam sie wypowiedziec:) no ja chyba nie umiem sie nie przejmowac- z filigranowej kobitki zmieniam sie w duza babe:O jak widze zdania na temat mojego jadlospisu sa pozielone... to w koncu za duzo zjadlam ???

Ach,przestan! W ciazxy nie da sie powiedziec czy duzo czy malo. Kazdy jest indywidualny.Jedne tyja choc nie jedza a inne nie tyja a wcinaja jak i ile sie da. O wage bedziesz sie martwic pozniej. Ja mam 2 ciaze za soba. Po 2 wazylam 75 kilo a teraz mam 54,5. Nic sie nie martw bo nie zjadlas pizzy i chamburgera. Odrzywiaj sie zdrowo i zebys nie chodzila glodna. Pozdrawiam!!!

Gość mam pytanie do was
dzieki:) no pewnie to sprawa indywidualna, ale ja czuje ze sie przejadam, ze robie zle, ciagle mam wzdecia i chodze napchana a mimo to nie umiem nie zjesc czegos takiego jak pyszne pachnace pierozki albo mniemniusny kotlecik:O

Gość klejna gruba swinia
! błeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość klejna gruba swinia
błeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:P

Gość ewat
no cóż... najlepiej skrytykować i pokazać swój poziom! Nie przejmuj się, życzę dużo zdrowia Tobie i dzieciątku.

Nie wiem jak z innymi dniami ale to co napisalas to zadne przejadanie. Jedz dla dwoch a nie za dwoje i tego sie trzymaj. Jeju,moj maz tez czasem lecuíal do McDonalda po chamburgery i wcale tusta swinia sie nie stalam. Jak bedziesz miala jakas nieodparta ochote na cos niezdrowego to zagrys jablkiem albo krakersem,hihi! Zycze spokoju!

Gość szatyneczkaaa
ja w ciąży jadłam jak słoń. Urodziłam co prawda duze dziecko 4320 ,ale zdrowe, a do figury juz dawno powróciłam. Jedz jesli masz ochote. Widocznie organizm sie domaga.

ja tez w ciazy byłam \"duza\"mimo ze do kruszynek nalezałam ...:) teraz ( 7 miesiecy po ) waze tyle co przezd ciaza i wygladam ok :) nie przejumuj sie- wcinaj- jadłam wiecej niz ten Twoj apetyczny jadłospis ;)

Gość ja bym wykreslila
1 kotlecika i 1 talerz zupy no i1 jogurt - i byloby normalnie uwazam ze powinnas sie troche rystopoac jak nie chcesz za bardzo przytyc

a zupa nie byłą za słona?:) duzo sie ruszam wiec potrzbuje duzo kalorii nie tyje to chyba jest ok:)

Gość noe a w ktorym jestes tyg
i ile przytylas?

nie ja nie jestem w ciazy:) ale bedac w ciazy niczego sobie nie załowałam jak miałam ochote na frytki jadłam frytki jak na korflaksy z pomidorówka to tez:) przytyłam tylko ok 9 kg wazyłam w trzecim miesiacu 47 kg bo strasznie wymiotowałam potem 56 w 9 miesiacu po porodzie mieisac wazyłam znowu 47 kg czułąm sie fatalnie teraz waze 54 kg przy wzroscie 164 czuje sie switnie!!!!

nie ja nie jestem w ciazy:) ale bedac w ciazy niczego sobie nie załowałam jak miałam ochote na frytki jadłam frytki jak na korflaksy z pomidorówka to tez:) przytyłam tylko ok 9 kg wazyłam w trzecim miesiacu 47 kg bo strasznie wymiotowałam potem 56 w 9 miesiacu po porodzie mieisac wazyłam znowu 47 kg czułąm sie fatalnie teraz waze 54 kg przy wzroscie 164 czuje sie switnie!!!!

Gość boze co za brednie
gdzie Ty autorko jesz za duzo to ja nie wiem!!!!!???????wedlug mnie wrecz za malo jesz! i najglupsze jest to ze zadna Ci tego nie moze uswiadomic - a chyba tu siedza doswiadczone kobiety! boze kochany nie rozumiem tych komentarzy! nawet jakbys siedziala non stop przed tv to to o tak jest malo co zjadlas!!! jak jestescie takie cwane to napiszcie dokladnie co Wy zjadlyscie dzisaj!!

przeciez pisze,,,,ze ja jadłam o wiele wiecej .......:D mam Ja zmuszac do jedzenia ? za mało nie je napewno ......zreszta autorka podała dzisiejsdzy jadłospis -- codziennie tego samego pewnie nie je :P

Gość ej no nie przesadzaj
malo to ona nie zjadla raczej:P

Gość mam wolny wieczór
no i gdzie bym nie wlazła tam jest _Acha_, co to za kobieta? wszędzie jej pełno

jedz tyle, na ile masz ochote. Organizm intuicyjnie bedzie Ci podpowiadal, poprostu nie wciskaj sobie jedzenia na sile i tyle,a tyjesz, bo zachodza w Tobie zmiany, zmienil sie poziom hormonow, poza tym kobieta robi sie wieksza, zeby malenstwo mialo odpowiednia \"ochrone\" :) Moim zdaniem nie zjadlas za duzo.

NO BO PO TO ZADAJA PYANIA ZEBY ODPOWIADAŁ KAZDY KTO CHCE CZY ACHA CZY SRACHA..................

przepraszam ze nie mam 100 pomaranczowych nicków ... tylko jeden CZARNY- !!! powinnam sie zmienic ..... pisac pod nickami typu \"bebebebe\"\"abahauaa\"\"ajajaja\" i juz bym miała problem z głowy ......