Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dzika krokodylica

prezent urodzinowy dla 30-latka

Polecane posty

I znowu chodzi o prezent. Dla faceta - 30-latka. Znam jego upodobania. Ale czy znowu kupowac książkę? Troszkę mi się to znudziło. On lubi ładnie wydane albumy, które czasmi przegląda - ale większość czasu po prostu stoją na półce. Ciuchów nie lubi dostawać - woli sam kupić. DObry alkohol zawsze stoi w barku - nie muszę więc i tego kupować... Byłam na toys4boys ale większość produktów jest wykupiona po świetach :( Kompletnie nie mam pomysłu. Zostały mi dwa tygodnie. Proszę o pomoc.

Gość drunkmantwo
kup mu srebrne szpilki do mankietów

Gość enchee25
proponuje bon do jakiejs milej restauracji albo bilety do kina, albo bon do sauny, moj facez zawsze jest zadowolony z takich prezentow. Zycze powodzenia....

Gość Ja to bym
zorganizowala wypad na weekend,np w gory,kolacja z szampanem,wspanialy pobyt we dwoje

Gość ja to bym
zorganizowala wyjazd,taki na weekend,tylko we dwoje,noc czy dwie w hotelu,kolacja z szampanem,wypad

Cały czas myślę o tym prezencie. Na razie wykombinowałam naszewspólne zdjęcie sylwestrowe - wyjątkowo udane. Dokomponuję ładną ramkę, żeby nad kominek pasowała. Potem pomyślałam, że zrobię cos sama. Wymyśliłam taki karnet na kilka zastosowań - np. masaż, kąpiel, dobre ciasto, itd...Ale chcę mu jeszcze coś kupić. Spinki do mankietów ma - bardzo rzadko używa. Na wypad weekendowy mnie nie stać - poza tym brak nam czasu....Będę myślała dalej...podpowiadajcie....