Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 364732-

jaka śmietana do zupy??

Polecane posty

Gość 364732-

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość balbi
kawalek dalej poczytaj....Masz o slodkiej i kwasnej.Roznosci dla kazdego podniebienia!(m.in.o smietanie).

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
zalezy do jakiej zupy. ja np. do takich delikatniejszych, np. kalafiorowej, grzybowej, daje slodka, a do konkretniejszych w smaku, np. pomidorowa, barszcz - kwasna. mozna dac kazda, zalezy jaki efekt smakowy chcesz uzyskac.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość bez smietanki...
to i pupcia bedzie mniejsza ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość koncziat
sa zupy, do ktorych smietana jest owszem nie potrzebna. zeby byla pupcia mniejsza, to radze nie robic zup, do ktorych smietana jest konieczna do smaku oraz nie jesc czipsow, margaryny, vegety, nie pic slodkich napojow i nie jesc chleba. ja od urodzenia wcinam zupy na smietanie, a na rozmiar pupci nigdy nie narzekalam, ani tez nikt inny z mojego otoczenia :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
o tak :)) i ja kocham smietane w zupcie :)) popieream w calości wypowiedx poprzedniczki :) :)) do kwaśnych zup uzywam smietany slodkiej 18 % Maćkowa do zup slodkich kwaśnej :) 18% Piatnica :))

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zawsze uzywam slodkiej

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość aniastella
zawsze dodaje kwaśnej 30 % inne się ważą i mam brzydkie kluchy w zupie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość boombastic
Rama Creme Bonjour - czy jakoś tak - w takiej plastikowej buteleczce, pisze na niej do zup i sosów. Rewelacyjne, w ogóle się nie warzy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość bleblucha
moze sie nie warzy, ale pewnie ma slicznie chemiczny sklad ;) a dupy rosa od tych wszystkich waszych klusek, a nie paru lyzek smietany w zupie :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość bleblucha
przepraszam, pupcie ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość stanislava
jak smietana to oczywiscie z laski swojej:D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kookog
ja daje Piątnicy 18% na niej jest napisane do zupy i jest najlepsza

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×