Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulii6

moje piersi sa dziwne..

Polecane posty

moj problem to moje piersi bo nosze coprawda male c ale za to moje brdawki sa niewielke a ta tzn \"obwodka\" wokol nich jest spora

jesli nie masz oporów ( i tak jestes anonim ) to daj zdjęcie . powiem ci czy dziwne czy nie :) szczera jestem .tak na opis to wiesz :P

niestety nie mam fotki ale srednica wynosi jakies 6 cm

6 cm obwódki? no ale jesli ty masz małe C . to ci prawie połowe zajmuje brodawka , tak/ masz dzieci ?

RTL.pomimo sympatii która cie darzę . spadówa ,nie wcinaj sie jak w.........../

no tak srednica obwodki ma 6 cm i nie mam dzieci sam sutek jest normalnych rozmiarow

rtl jakbys poczytał 4 dni wstecz to cie wspominałam jakby nie było:P ulli ... ale bardzo sie obwódka odznacza , czy to tylko twoje głębsze obserwcje? :)

heheh wiem durny problem mam.wiec moja obwodka jest ..rozowa...bo nie wiem jak to okreslic wiec niby nie odznacza sie bardzo kwestia tlyko taka ze kurcze jakby mi sie wydaje ze to niefajnie wyglada

zostałes wymieniony . jako osoba do której tęsknię( pomiędzy innymi ) na forum:) . a nie umiem wklejac linków :(

ale ulla . moja przyjaciółka tez miała takie nawet po urodzeniu dziecka . cycki małe c obwódka duża ,ale sam ssutek malutki w porównaniu z resztą ( pomimo ,że karmiła) . jesli twojemu facetowi to pasi ,to sie nie przejmuj . pozatym ,taka różowa otoczka zawsze wygląda na \"młodszą\' niz ciemniejsza . a ssutkiem sie nie przejmuj :)🌼

Gość Łowca Pip
Brrrr.... ohydne są takie suty :o takie rozlane fuuuuj Lepiej nie pokazuj sie bez stanika, chociaz moze niektorych kreca takie wieeelkie suty