Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marka**

Problem ze współzyciem po porodzie

Polecane posty

Gość marka**

czy wy też tak macie? 4 miesiące temu urodziłam synka. rozpoczęliśmy współżycie po 6 tyg. najpierw przy stosunku odczuwałam ból, teraz podczas pieszczot, kochania sie z pochwy wydostaja mi się dziwne odgłosy - tak jak przy oddawaniu gazów. fatalnie to wpływa na moja psychikę, nie mam ochoty kochać sie. czy ktoś tak ma? jak sobie z tym radzić?

cholender ..:O nie pomogę ! .niewiem co to .:( moze przejdzie ?

Udaj się do ginekologa. Może po porodzie coś z macicą... Wiem, że takie odglosy to są podczas tyłozgięcia macicy. Ale czy tak jest w każdej pozycji czy tylko w jakieś określonej?

Gość Wydaje mi się że w czasie
kochania wchodzi do pochwy powietrze i po chwili wychodzi. Jest to podobne uczucie do oddawania gazów. Czasami sie zdarza.

to na pewno powietrze, nie ma czym sie martwic i krepowac:)

Gość mam wolny wieczór
gdzie nie wejdę tam jest _Acha_, ludzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość szatyneczkaaa
nie przejmuj się. poprostu podczas stosunku się zapowietrzsz i te"pierdzenie"(sory za określenie) to to powietrze. Wytłumacz to facetowi i on nie powinien się dziwić. My też to przechodziliśmy i się z tego śmiliśmy. A ból też jest normalny, bo widocznie masz mało nawilżenia. Kup sobie specjalny nawilżacz dopochwowy.

Gość marka**
dzięki za odpowiedzi. też tak myślę ze to powietrze ale wczesniej zdarzało mi sie to tylko przy jednej pozycji a teraz wystarczy ze maz pieści mnie palcem i za chwilę te odgłosy. może to z powodu poszerzonej pochwy po porodzie, mam nadzieje ze to minie, pozdrawiam

Gość wrrrr***