Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasaaaaaa

dzis obejrzalam swoje krocze... zastanawiam sie

Polecane posty

Gość zasaaaaaa

jeslli mieliby mi nacinac krocze co by tam nacieli? miedzy odbytem a wejsciem do pochwy jest mala odleglosc... taka przgroda... ale nie ma tam czego rozciac;/ co by mi cieli? odbyt? bo ja tego nie rozumiem.. a jak nie bede miala nacinanego krocza tzn ze nie beda mnie szyli w ogole????

Gość ciocia rysia
na bok , żeby sie pochwa nie połączyła z dupą , bo wtedy jest nieprzyjemnie

krocze nacinane jest z prawej badz lewej strony od wejscia do pochwy ... nie w str odbytu czy polaczenia warg sromowych ... w str prawej badz lewej nogi :P.

Gość zasaaaaaa
ciocia - bardzo obrazowy opis - zrozumialam dzieki;) noe fenk ju..:D

Gość zasaaaaaa
asia fenk ju tu;)

zasaaaa_ uf...myslalam ze nie zrozumiesz -trudno to opisac lepiej by sie rysowało ;) faktycznie - opis cioci .....-bardzo obrazowy:D

Gość a to ze cię nie natną
nie oznacza, że nie będą szyć, bo możesz, niestety, popękać w środku (szyjka), albo krocze samo pęknie :O Dlatego wolą nacinać, bo wtedy kontrolują jak bardzo i w którą stonę, a jak pęknie samo, to może byś np. tak jak pisała ciocia :O

Gość majkkaaa
hey to nie tnie sie tej błonki miedzy wejsciem do pochwy a odbytem? myslałam ze ta cienka skórkę sie tnie, a acha napisała całkiem cos innego

Gość o matko swieta
to zawał mam murowany, tez myslalam,ze tna miejsce miedzy cipką a odbytem.

Gość buka poka
Ja też mdleje przy pobieraniu krwi, ale urodziłam dziecko bez problemów. Głowa do góry, bo to wcale nie jest takie straszne

Gość
noe Acha ale obrazowe tłumaczenie hahahahahahahahahha to trudno opisac łatwiej narysowac oooo jak ci noe i Acha wytłumacza to nie ma .....we wsi!

sa 3 rodzaje ciecia ale zwykle tnie sie wlasnie od pochwy w strone odbytu ale w bok, nazywa sie to jakos \"poprzecznie costam\" i najlatwiej sie goi. Zdarzaja sie ciecia w strone odbytu prosto,lub tez ciecia wyzej, przez wargi sromowe, ale to chyba tylko w szczegolnych przypadkach. Ja kiedy zobaczylam nozyce podczas porodu to sie nawet ucieszylam bo wiedzialam ze za chwile koniec:)

Gość Piekna angela
TAK WYGLADA CIECIE KROCZA: Po lewej: standardowe, najbardziej bezpiecznie, po prawej: moje, ryzykowne, ale bardziej estetyczne. Teraz, po roku, nie ma sladu. Zaznaczam, ze jak sie siedzi, nawet z wielkim szpagatem, sladu nie widac. http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=80f6f77d7f5321fd