Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdziaa

Czy faceci potrafią płakać

Polecane posty

Gość magdziaa

Czy faceci płaczą a jeśli tak to z jakich powodów?

Gość współczuje Ci ze szczerego
mój płakał kiedyś kiedy się na bardzo długo rozstawaliśmy, kiedy nasz związek był począrkowy i nie wiedizleismy czy razem uda sie byc, ze względu na odległość... tzn nie płakał jak kobieta, miał zaczerwienione i zaskzolne oczy

Facet też człowiek:) A z płakać mogą z wielu powodów, ale napewno nie o jakies pierdoły.

Gość nie placza
to sa takie stworzenia drewniane

plakal :) jak z nim zrywalam plakal i nie mogl uwierzyc i blagal ojjj ale to jednak zupelnie co innego niz placz kobiety moze to z powodu tego placzu wciaz jestesmy razem...

Gość mam chlopca
z drewna...

Potrafią... Kiedyś, mój facet zaczął się dziwnie zachowywać... Poczułam się, jak gdybym przestała mu się podobać, a wszystkie dziewczyny dookoła zdawały być się idealne... Ciągle wydawało mi się, że słyszę aluzje, akurat do tych czesci ciała, których sama w sobie nie lubię, do mojej wagi... I pewnej nocy nie wytrzymałam... Byliśmy na wakacjach... Wykapalam sie i od razu polozylam do lozka... Plakalam strasznie, a gdy on wchodzil do pokoju udawalam, ze spie... W koncu, gdy niechcacao kilka razy siorbnelam nosem, odwrocil mnie i zobaczyl, ze placze... Gdy powiedzialam mu, dlaczego, poplakal sie jak male dziecko, mowiac, ze jest glupkiem mnie nie wartym... :P Ale kochamy sie do dzis :P

Gość takkka
potrafią jak zrywałam z moim to strasznie płakał i pewnie dlatego zostałam z nim. Bardzo na mnie działają męskie łzy poprostu coś w środku mnie ściska jak widzę płaczacego faceta

Gość ohksiezniczki

Moj tez plakal jak sie juz od dluzszego czasu klocilismy i chcialam z nim zerwac. Nie odeszlam od niego. Nawet nie wiedzialam, ze meskie lzy tak na mnie dzialaja... :/

Gość myslalby kto....

Gość latka
Mój prawie płakał, kiedy myślał że od niego odchodzę. A potem kiedy nie chciałam spać obok niego, bo mnie wkurzył. To były nasze początki. Teraz pewnie by tak nie zareagował. Smutne. :(

Gość iuuigui
a ja mam obrzydzenie do płaczących facetów, mój - na szczęście - nie płacze, choć zdarzyło mu się raz czy dwa mieć zaszklone i zaczerwienione oczy

Gość grafoman
ostatni raz na Królu Lwie😭:P

Gość ultravioletowa
mój były płakał jak się rozstawaliśmy, też błagał żebym została, fakt ciężko było nie ulec przez te łzy, ale na szczęście nie uległam im. poza tym inni faceci płaczą kiedy umiera ich matka, kiedy widzą cierpienie bliskiej osoby, jest wiele powodów

Gość kiedy widza dno butelki

Mój płakał jak myślał że z nim zrywam (a ja tak go chciałam postraszyć bo się za bardzo rozbestwił). Ale to dwie łezki były.

Bo kobitki to lubią jak facet płacze,błaga i się płaszczy.Ja płaczę jak mnie boli ząb w innych przypadkach raczej unoszę się męskim honorem i nie błagam.Po co komuś robić krzywdę?;) może z innym jej będzie lepiej ? ;) a w myśli oby nie :classic_cool:

Gość dwdedqwd
faceci płacza , a czemu mieliby nie płakac czy to takie dziwne? to tez ludzie, a czasem sa wrazliwsi niz nie jedna z kobiet tylko maja taka role w zyciu, ze musza zgrywac sie na silnych ale prawda jest taka ,ze sa słabiutcy widziałam płaczacych mzczyzn,.wiele razy

Gość trefniś amator
xyzed dokładnie to opisałeś popieram :D