Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka emilka

gorset spłaszcza biust

Polecane posty

Gość jaka emilka

Jednoczęściowej nie udzwignę. Ona nie utrzyma sie na moim maleńkim cycuszku. Dlatego musze miec gorset. jednakze w nim wygląda sie jak decha. Porazka. jak wy daje cie radę? moze jakis biustonosz założyc pod spód? jak to u was wgląda?

Gość sa takie specjalne
samop[rzylepne żelowe wkładki, które daja super efekt, do kupienia w każdym bielixniarskim sklepie

Gość to dobierz
taką sukienkę jednoczęściową, którą utrzymasz - rany, ile ta twoja obecna waży 50 kilogramów ???

Gość jaka emilka
moze nie 50iąt ale wiem ze takie kiecki na małym biuście strasznie ciążą. Co do wkładek. Miałam takie i wcale specjalnie nie powieksza biustu a tylko minimalnie unosi cycki. ja chce powieększyc na maksa by widac było cyc a nie dechę.

Gość to dobierz
no to operacja plastyczna - inaczej nie powiększysz, tak jak chcesz. Albo wymyśl inny krój - tez dwuczęściowy, ale bez oklepanego żakietu.

Gość niestety prawda jest taka
że z gówna czekoladki nie zrobisz... więc albo zadowolisz się podniesionym przez wkladki czy biustonosz biustem, albo przed slubem uzbieraj na operację plastyczną...

Gość jaka emilka
jasne juz lece na operację, dzięki za porady;O

Gość jest też duzo pieknych
Gość jaka emilka
do tych bezowych sukienek to biały welon? bo nie sądze by były takie brązowe. Sliczne sa ale drogie te kiecki. I te modelki niebotycznie chude, retusz niezły.

Gość każda z tych
sukienek wystepuje w kilku kolorach, a jeśli cena oryginalnej jest zbyt wysoka to przeciez można znaleźć w ofercie innej , tańszej firmy podobną suknie albo uszyć u krawcowej :-)

Gość droga emilko
tez mam małe cycuszki i jedyne co moge ci poradzić to suknia z odciętym gorsetem, miekkim (taki gorset nie bedzie obciążony dołem sukni i nie bedzie spłaszczał piersi), lub suknia z odcięciem pod biustem . Miałam kiedys sukienkę ze sztywnym i rzeczywiscie bardzo mnie spłaszczył, ale potem kupilam sobie sukienkę z miekką górą i było o wiele lepiej- najlepiej na cienkich ramiączkach. Pod taką polecam biustonosz bardotkę. poniżej link do takiej sukni ktora nie powinna ci ciążyc i płaszczyc cycuszkow :) http://suknie-slubne.pl/pl/pronovias.php?s=islandia