Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość j34

znowu o kochance

Polecane posty

Gość j34

Witam, mam pytanie glownie do facetow :) prosze napiszcie jak to jest...bo ja juz sie zagubilam i nie wiem na czym stoje. Jestem z kims od trzech lat (oboje mamy rodziny)... Nie bede pisala o wszystkim...bo wiadomo jak to jest z takimi zwiazkami. Jednak cos mnie gryzie, od jakiegos czasu on zaczal mnie troszke unikac, a to nie ma czasu, a to jakis pilny wyjazd...do dzisiaj czekam na spozniny mikolajkowy drobiazg. Juz nie jest taki czuly i mily...choc sex nadal jest uroczy. Mam wrazenie, ze mu calkiem przeszlo i tylko ze wzgledu na sex jest ze mna. Zauwazylam, ze jak on ma ochote potrafi dzwonic co piec minut, pisac smsy i prosic o spotkanie. Pozniej pare dni przerwy...ale jak ja prosze o chwile dla mnie to on znowu nie moze. Boli mnie to. probowalam rozmawiac, no oczywiscie nie wspomnaialam, ze mysle, ze jest ze mna tylko dla sexu. oczywiscie on zapewnia, ze spowodowane jest to nawalem pracy, obowiazkami...ale ja jakos inaczej to odbieram. Wiem, ze nasza znajomosc to zwykly romans...ale pokochalam go i wydawalo mi sie, ze on mnie tez. napiszcie co o tym myslicie, moze jestescie w podobnej sytuacji. Pozdrawiam ze slonecznej warszawy J.

Gość ze smiechu
no zwykły romans... i to normalne, że kiedyś się kończy. Własnie się skończył, przynajmniej z jego strony.

Gość ona kocha dlugo on przez czas
krótki, ale tylko ona ponosi wszelkie skutki to teraz juz wiesz w czym rzecz....:/

Gość łączenie tematów
14:08 jest z tobą tylko dla seksu i zrozum to w końcu 14:09 sztara byłam w twojej skórze. On najwidoczniej juz niechce. Sex ma z toba i znudziło mu sie i wrócił do zony bo ilkez mozna tak zyc. On tez się męczył i przeanalizowała ze juz nie ma sensu. zaliczył cie i juz. 14:15 xyzed Samo życie 14:18 Wspolczuje sytuacji Moim zdaniem byl romansik,bylo milo i na tym koniec.Szkoda ze go pokochalas bo nic z tego nie bedzie.Najlepiej skup sie na rodzinie a z nim zerwij kontakt calkowicie. 14:22 blee kociackie a ja swojemu kochankowi powiedziałam ze go kocha. Nie podobało mu sie to bo on chciał rozrywki a bał się ze ja się zakocham i ze bede go męczyła smsami, telefonami, prosbami o spotkanie. On jak chce zadzwoni, ale generalnie zony ich ograniczają 14:24 proza życia taka jest własnie proza życia, przerabiałam to w podobny sposób, ale kiedy zorientowałasm się,że coś się psuje, pierwsza zewrwałam kontakt 14:25 proza życia byłam w takim układzie ponad 3 lata 14:34 j34 wiem, ze pierwsza powinnam zerwac, skonczyc ale jakos nie umiem, rozczulam sie i rozklejam on dal mi tyle czulosci i delikatnosci....w domu tego nigdy nie mialam. Nauczyl mnie cieszyc sie ze zwyklych rzeczy, sprawil, ze poczulam sie bardziej kobieca