Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kation

Gdzie ta sprawiedliwość?

Polecane posty

Byliśmy razem półtora roku.On cały czas niezdecydowany,ja zakochana.Dwa razy odchodził z powodu innych kobiet,wracał.nie mówił nie,więc łudziłam się ,że tak.Teraz dowiedziałam się,że się żeni,może już się ożenił-po 4 miesiącach znajomości.On jest szczęśliwy,a ja ciągle nie mogę zapomnieć.Jak to jest?Można kogoś oszukać,bawić się cudzymi uczuciami bezkarnie?

Gość sprawiedliwość
? czego oczekujesz od niej, skoro byłaś ślepa w tym związku i nie dostrzegałaś, że ktoś od początku robi Cię w jajo? :P płacisz za własną głupotę. nikt więcej nie jest winien.

Widac nigdy nie byłeś/bylaś zaślepiona uczuciem.Uważasz,że to w porządku,że ktoś,kto doskonale wie,co druga osoba do niego czujerobi go jak to napisałaś\"w jajo\"?

Gość sprawiedliwość
nie powinno Cię zaskakiwać skoro, jak sama piszesz "On cały czas niezdecydowany,ja zakochana.Dwa razy odchodził z powodu innych kobiet,wracał.nie mówił nie,więc łudziłam się ,że tak." od samego początki, to Ty byłaś ofiarą, a on to wykorzystał. taka jest kolej rzeczy, jeśli nie wie się i milcząco oczekuje, że ktoś pokocha na siłę to, co nie można było nazwać miłością od początku. dawanie dupy nie zawsze jest miłością, a Tobie najwyraźniej pomyliło się oczekiwanie z realiami. :P

Nie dałam mu dupy.Możesz wierzyć lub nie.Nie chciał tego,a ja nie narzucałam się.