Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takazwyklaja

bardzo mi sie przykro zrobiło gdy moj chłopak powiedział..

Polecane posty

Gość takazwyklaja

ze gdybym teraz zaszła w ciąze (przez pominięcie pig lub przez to ze nie wzielam w odp porze) to on nie chce niechcianego dziecka i powiedzial ze "nie bylbym z toba, ale dzieckiem bym sie interesowa" (chyba cos tu nie gra) .. powiedzial rowniez ze by sie strasznie ale to strasznie wkurwił jakby cos takiego wyniknelo.. i to mowi chlopak ktory mnie bardzo kocha? pozatym on niby planuje nasza przyszłosc.. ehh..

Gość nie polecam czegos takiego
uciekaj póki mozesz!!!! naprawde, jeśli tego nie zrobisz, to wpsomniesz jesczze moje słowa!!! uciekaj od niego!!

Gość spław frajera
widać ze jest niedojrzałym dupkiem

Gość Mój wręcz odwrotnie
bardzo chce dzidziusia, kiedyś...a jak teraz bym zaszła w ciąże/przypadek planowane - cieszyłby się - taaaak...zapewne nie bardzo wyobraża sobie co za tym stoi.... pieluszki, płacz, wydatki... :)

Gość sówka przemądrzała
niech używa prezerwatyw i weźmie na siebie współodpowiedzialność za zabezpieczenie przed ciążą, skoro do tego stopnia przeraża go taka perspektywa.

Gość A moj gdy o tym
rozmawialismy jakies 6 lat temu (mialam moze z 18 lat) to powiedzial ze to by tylko przyspieszylo nasze plany i "jakos to by bylo". Na razie nic nam planow nie musialo przyspieszac i sami wzielismy slub i na razie na dzidzisia sobie pozwolic nie mozemy ale wiadomo jakby byl to by byl kochany przez swoich rodzicow :) Zakoncz ten swiazek bo tracisz tylko czas.

Gość alinn
co to za zycie, jak z koleghami wysjc nie moge, bo sie kwurwia, placze o h*j wie co, mam siedziec pod miotla jak mysz? byc tylko dla niej? ona ma tylko lub az 17 lat, jest mloda i glupai jeszcze :)

Gość alinn
18 nie 17

no tylu fajnych facetów na swiecie znajdz sobie jakiegoś miłego normalnego :)

Gość alinn
"jakbm naprawde zaszla w ciaze to bym zrobila wszystko zeby to dziecko sie nie urodziło wszystkim bym sie truła" i czy ona jest normana?:]

Gość miałam podobna rozmowe
ze swoim chłopakiem okłamałam go że jestem wciazy i twdy też przeprowadził ze mna taka rozmowe.Mówił że musimy się rozstać ale dzieckiem bedzie sie zajmował.znikł nie przychodził przez 3 miechu nawet nie mówił mi czesc na ulicy!Potem mu powiedziałam ze to była bujda chciał wrócić ale ja go wysmiałam ten chłopak cie nie kocha!!Zerwij bo to bez sensu

Twój chłopak nie Ciebie kocha, tylko seks z Tobą. Jeśli nie przeszkadza Ci to, że jesteś dla niego tylko rozrywka, a nie partnerką, to... Zastanów się, czy o tym właśnie marzyłaś i czy tego właśnie chcesz, by być tylko jego zabaweczką. A może niech się koleś lepiej własną rączką pobawi, to i ciąży nie będzie i dziecka? A Ty możesz przecież zakochać sie w takim, dla którego będziesz ukochaną kobietą, a nie odpowiednikiem dmuchanej lali. :)

Gość Normalny prawie
nie jest odpowiedzialny za swoje ruchy nie dojrzał emocjonalnie do powaznego związku to co wyżej dla seksu nie kocha to prawda i tyle...