Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yov

jak brac?

Polecane posty

Gość yov

zostaly mi przepisane tabletki antykoncepcyjne natomiats nikt nie udzielil mi informacji na ich temat? dlatego zwracam sie z pytaniem do dziewczyn , ktore biora tabletki. pisze na nich poniedzialek wtorek i tak dalej.. czy jezeli dostane okres w czwartek to zaczynam od tej czwartej tablekti z napisem czwartek czy tez mam zazyc ta pierwsza gdzie pisz eponiedzialek? cyz robi to wogle jakas roznice ?

zakładam że bierzesz tabletki dwuskładnikowe- na wszelki wypadek napisz mi nazwę. nie ma różnicy ktorą weźmiesz bo maja ten sam skład, ale dni tygodnia pomagają sie orientować. dzieki temu nie pomylisz sie- jest wtorek biore tą z napisem wtorek, jest środa biore tą z napisem środa.

Gość yov
chodzi mi o cilest:) dzieki wielkie za udzielenie odpowiedzi:)

Zacznij od tej z \"czwartkiem\" bo potem łatwiee zauważyć że się kiedyś zapomniało.

Gość cilest21
te oznaczenia sa tylko dla naszej wygody, zawsze mozna sie upewnic czy oby napewno wzielo sie tabletke:) a tak to kazda tabletka ma dokladnie taki sam sklad i nic by sie nie stalo jakbys w czwartek wziela np. tabletke oznaczona poniedzialek

Gość cilestowna hihi
tez mam cilest: dokladnie tak jak poprzedniczki mowily. zdiwne ze lekarz Cie o tym wszystkim nie poinformowal!!!!