Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosieńka74

Cellulit - poważny problem

Polecane posty

Gość Gosieńka74

Witam wszystkich. Mam problem w postaci naprawdę zaawansowanego cellulitu, którego nie mogę się pozbyć żadnymi sposobami. Moje nogi i brzuch wyglądają jak gąbka. Zaznaczm, że nie jestem otyła - przy wzroście 172 ważę 60 kg, więc chyba w normie. Czy komuś udało się pozbyć tego problemu? Bardzo proszę o opinie. Pozdrawiam

\"zaczerniłam\" się, co by mi było łatwiej rozmawiać ze wszystkimi zainteresowanymi problemem i wymianą poglądów :)

Duzo ruchu, masaze szorstka gabka i zimna woda i moze jakis preparat. Ale przede wszystkim ruch i okolo 2-3 litrow wody dziennie

Gość kolektywna
cellulit jest choroba wiec najlepiej skontaktuj sie z kosmetyczka, ona doradzi ci jakies preparaty, moze masaze....no a poza tym to zgadzam sie z przedmowczynia, duzo ruchu, masaze w czasie kapieli i po oraz picie wody mineralnej (swoja droga polecalm wode zuber - robi dobrze) ;)

Gość ja sie do niego szykuje
podobno sa juz antybotyki

Gość marakesz
Dziewczyny na cellulit tylko mezoterapia bezigłowa! Super efekty. Polecam. Będziecie zadowolone jak nigdy.

Gość dieta i ruch
+ peelingi regularne i masaże.... nikt o tym nie napisał a bardzo wazne jest odzywianie!!!

Gość peeling kawowy
oraz oklady z kawy i foliowanie. zaden kosmetrykl temu nie dorowna.

Gość AnnaJoanna2
Ciężko jest walczyć z cellulitem. Warto stosować masaże i suplementy, ja kupuję Cellactiv https://www.chcemyschudnac.pl/cellactiv/. Produkt jest dobrej jakości i naturalny, dlatego nie szkodzi organizmowi. Cellulit wyraźnie spłycony, więc dobrze rokuje.

Gość arekbarylka

Jesli chodzi o cellulit -  najlepsza opcja jest scizer - scizer przede wszystkim dlatego, ze dociera naprawde do glebokich warstw skory dzieki czemu efekty sa duzo bardziej widoczne 🙂 Moje zonka ostatnio wybrala sie na scizer w klinice Bienkowscy w Czestochowie na zabieg na uda i naprawde mega roznica po pojedynczym zabiegu!