Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maria22

Pozbywam się brzuszka, kto ze mną? Przeniesienie

Polecane posty

Oto mój program na najbliższy miesiąc: Hula hop, mam 80 cm. nistety w Trójmieście większych nie ma. Myślę, że 30 min. dziennie kręcenia starczy. Do tego brzuszki tak z 250. No i masaż urządzeniem antycelulitowym+krem wyszczuplający. Macie jeszcze jakieś rady, wskazówki? muszę pozbyć się jeszcze tylko 6 cm. YES, YES, YES

witaj Maria22, spotkałyśmy się już na Twoim poprzednim topiku, pisałam że to nieprawda ze w trójmieście nie ma większych hula-hop:-) mi na spłaszczenie brzucha bardzo pomogła dieta niskowęglowodanowa, a z brzuszkami to może lepiej pójść na jakość a nie na ilość, może mniej a dokładniej, różnych, tak jak na aerobiku. wiele dziewczyn na forum pisało że tak dużo brzuszków nic nie daje.

Gość drosophilia
też chciałabym sie pozbyć tego wstrętnego brzuszka:(:( escape z tą dietą niskowęglowodanową to prawda> BYłam na diecie South Beach od września do grudnia, z wagi zleciałam tylko 5 kg, ale brzuch mialam wtedy bardziej płaski( a przynajmniej mogłam go wciągnąć). Niestety przez święta wróciłam do starego sposobu odżywiania i nie mogę się znowu zmobilizować. Miało być od początku roku, ale jak sobie pomyślę o tych warzywach znowu, zero chlebka, makaronu....oj cięzko, ale wiosna za pasem a obiecałam sobie że tej wiosny będę piękna i szczupła. Dziewczyny zmobilizujcie mnie jakoś do działania!

oj drosophilia bierz się za siebie bo do wiosny już niewiele czasu. wierz mi że bez chleba i makaronu da się żyć, jak się wciagniesz w taki sposób żywienia to w końcu przestanie Ci tego brakować, albo jest inna opcja.... (co prawda nei znam zasad SB)ale może jeżeli bardzo lubisz chleb, to pozwól sobie na 1-2 kanapki raz w tygodniu, a raz na jakiś czas odrobina makaronu w ulubionej postaci. To brzuszkowi nie zaszkodzi.

Gość Ciii
Ja się przyłączam....już zaczęłam hula hop i wczoraj się mordowałam nie no w sumie to nie jest ciężkie ćwiczenie :P do tego masaż sadełka abgymnyc...jeszcze nie dawno ćwiczyłam taniec brzucha i 8 min na brzuch ale niestety straciłam filmiki ...

Gość Ciii
e tam luz....ja kręcę 70 cm hula hopem i jakoś żyje ...tylko trochę długo się uczyłam ale to z lenistwa ...podobno mniejsze daje szybciej efekty ....wiec się cieszę

bieganie!! najlepsze na pozbycie sie brzucha :) wystarczy pol h 3 razy wtygodniu i beda efekty :)