Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KtoPYTAniebłądzi

Dlaczego około 98 kobiet śmierdzi z miejsc intymnych cyjanowodorem?

Polecane posty

Gość KtoPYTAniebłądzi

???

Gość Dolly Haze
na ziemi jest ok 3 miliardow kobiet, wiec jesli tylko 98 z nich smierdzi, to jeszcze nie koniec swiata:)

Gość -______-
Dolly Haze :D:D dobre

Gość a ja tak nie uważam
pewnie dlatego że facetem spleśnialym serem, a po splesnialym serze zostaje cyjanowodór

Gość Dolly Haze
a tak zupelnie serio- jesli kobieta sie myje to nie smierdzi, tylko pachnie. jesli sie nie myje to moze smierdziec nieumyta kobieta. ale jesli smierdzi cyjanowodorem, to niechybnie jest juz niezywa. czlowieku, wyczuwam lekka nutke nekrofilii

Gość KtoPYTAniebłądzi
Absolutnie nie miałem na myśli nekrofilii. Wszystkim partnerkom z którymi uprawiałem seks czuć było w tamtych miejscach cyjanowodór. Studiuje chemie więc wiem co mówie.

Gość Dolly Haze
ha, moj facet tez chemie studiuje, musze go o ten cyjanowodor koniecznie podpytac. moze chodzi o niewlasciwy dobor partnerek?

Gość Dolly Haze
wiesz, nie bardzo kojarze jak pachna gorzkie migdaly a z chemii tez nigdy za madra nie bylam... a swoja droga to ciekawe ze jak do lozka idziesz to myslisz o cyjanowodorze... malo to romantyczne:P

Gość KtoPYTAniebłądzi
Masz rację, na samą myśl o seksie robi mi się niedobrze. Najgorzej jest przy minecie ze zrozumiałych względów.

Interesujące :D Może przeprowadzaja dokładna dezysekcję i deratyzację na przykład cyklonem B? Masz do czynienia z bardzo czystymi kobietkami :D Albo jestes marnym studentem :o

Gość Dolly Haze
to jej nie rob minety:] najwyrzej w koncu bedzie miala dosyc i odejdzie w diably, ale w sumie to dobrze, bo zabierze ze soba cyjanowodor.

Gość 98 procentz tych
co wachałes - masz pecha.

Gość Dolly Haze
a te pozostale 2 % nie smierdzialo?

Gość mati28
te 2% to pewnie pachnie foiłkami

Gość Mamba1985
Dziękuje Bogu, że mój facet chemii nie studjuje... Jakieś Ci sie chłopie niedomyte panny trafiały ;) współczuje

Gość dolly haze chyba sie za duzo
lolity naczytalas...;)

Jest różny odczyn jeśli chodzi o kobiecą Vaginę. Jedne mają odczyn zasadowy, inne kwaśny, jeszcze inne zasadowo-kwaśny. Polecam wizytę lub dialog internetowy z ginekologiem. Kobieta w miejscach intymnych ma specyficzny zapach. Mężczyzna tak samo - nie polecam Ci sprawdzania, jeśli jesteś hetero. Ale tak jest. Uwierz, że mężczyznom często śmierdzi z ptaszka tak, że kobieta potem wymiotuje. Dlatego nie oceniaj źle kobiet. Jeśli nie lubisz miłości francuskiej, po prostu tego nie rób.

Gość creampie
Cyjanowodór jest substancją o bardzo wysokiej toksyczności. Cyjanowodoru użył przypuszczalnie Hitler w celu popełnienia samobójstwa. Nigdy zapachu cipy nieskojarzyłbym z zapachem cyjanowodoru: w drastycznych sytuacjach z amoniakiem - a są to diametralnie odmienne substancje o zupełnie innym stopniu toksyczności i właściwościach chemicznych.

Gość Dolly Haze
Boze boze boze ktos wie kim byla Dolly Haze!! JA czytam i nie wierze i mam lzy wzruszenia w oczach!! A "Lolite" znam praktycznie na pamiec, bo ksiazka jest arcydzielem wedlug mnie:P

KtoPYTAniebłądzi -> Chyba przegrałeś życie 🖐️ - nie pytaj mnie dlaczego - po prstu zastanów się :)