Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuje rady facetów

co zrobic zeby na długo nie zapomniał tego wieczoru...

Polecane posty

i moze pomysłów kobiet.... mysle sobie tak: wszedzie swiece...on przychodzi z pracy...ja w gorsecie i pończoszkach....i co dalej????jedzenie????jakis pomysł....????seks swoja droga ale co dalej????

Gość a jak twoj facet po pracy.
bedize zmeczony???

nie było by mi do smiechu;-(

nie pokazuj mu sie od razu tak \"ubrana\" bo nici z jedzeni ahahaha chyba ze od razu przejdziecie do niezapomnianego sexu....

myslisz ze nie powinnam naniego czekac ubrana tylko w gorset,stringi i pończoszki????hmm...no tak,wtedy nici z jedzenia...racja...

Gość doświadczony inaczej
Zaproś do domu, swoja mamę i siostrę, jeśli masz i wszystkie przywitajcie go tylko w pończoszkach. Potem już samo pójdzie. Jak zaczniecie zawołaj z drugiego pokoju swego tatę przebranego za murzyńskiego tranwestytę i powiedz, że tez ma na niego ochotę, a przynajmniej chciałby popatrzeć.Powodzenia.

smiejecie sie ze mnie------> czyli mam rozumiec ze mam głup pomysł z takim romantyczntm wieczorem????

ps. niestety nie mam sistry,ale mam brata który jest gejem.....moze byc??? nikt mi ni pomoze?

Gość beznicka
zależy co kto lubi ja taki ewieczor romantyczny zrobiłam w sylwestra i wyszło ok ... ;)

Gość beznicka
ale skoro tylk orady facetow to ja ci chyba nie moge jedynie z punktu widzenia kobiety ;)

ale z wczesniejszym jedzieniem???? opisz cos wiecej...prosze

Gość mnie by
cos takiego niesamowicie zakrecilo... i na pewno na pierwsze danie nie poszlaby zupa ;-) zycze... smacznego :D

i pomysłow kobiet....... jak wyzej....

ja naprawde mówilem ze jesli chcesz romantyczną kolację to pokaż mu się w tym sexownym obranku dopiero po jedzeniu... świece dobre wino.. i jakies niespotykane przysmaki.... a później Ty sexownie ubrana... nie zapomni tego wieczoru gwarantuje ( jestem facetem)

Gość Do potrzebuję ....
Nie wiem czy może być Twój brat gej - zapytaj swego chłopaka.

pomysł z sexi bielizną jest oki, tylko odgórnie zakaz dotykania (dopiero po kolacji)

Gość beznicka
ja wykorzystalam do tego sylwestra akurat .. byly świeczki ... caly pokoj obstawiony zadnego innego światła .. troche co prawda nie romantyczny wieczor a caly dzien u nas byl bo zaczelismy okolo 12 w dzien a skoncyzlismy o pierwszej w nicy ;) .. ale w dzien zawinelismy sie w szlafroczki i zrobilismy sobie maraton filmowy obzerajac sie samymi niezdrowymi chipsami, popcornem i ciastem ... potem jak sie sciemnilo to caly pokoj mialam obstawiony świeczkami ktore zapalilam jak akurat wyszedl na chwile do lazienki i w miedzyczasie rpzygotowalam kolacje .. a potem znowu wrocilismy do lozeczka czekajac na 12 .. cos tma w tle lecialo jaksi film ale nie pamietam ;)

dobrze....dzikeuje wszystkim....duzo swiec....wino....kolacja..... bez dotykania:-)....a potem pokaze mu sie w seksownej bieliznie..... dziekuje wam:-).... fajni jestescie.... 🌼

proponuje jakies wymysle menu z afrodyzjakami najlepiej, dobre wino i niezapomnij o olejku do masazu a najlepiej jakbys mu zawiązala oczy i wzieła sprawe w swoje dłonie ( i nie tylko hehe)

kajunia--------------> dobre to....jestes genialna----olejek do masażu---- pewnie bedize zmeczony po pracy wiec akurat,sie troche rozluzni....

a i np jesli Twój ukochany nie ma łaskotek, to proponuję masaż pupy... moje kochanie to ubóstwia!

juz mam genialny plan dzieki wam....

dziekuje dziekuje dziekuje.......... ten olejek do masażu-----> niby nic tekiego ale genialne!!!:-) 🌼

Gość myslę że twój pomysł
jest oklepany, żenujący i w ogole do dupy:o Sory, ale na miejscu tego faceta rzygnęłabym z nudów i zakonserwowanego stereotypu:o Najlepsze sa takie grube laski z cellulitem, co się wbija w strungi i gorsecik i myślą, że facet od progu sobie nogi połamie, żeby je dorwać:D Albo takie, co myślą, że jak założą bielizne za 600zł, to facet nie będzie myslał, ile piwa i dvd mógł za to kupić. Oj, głupie baby jesteście:) A jak chcesz, żeby wieczór był naprawdę niezapomniany, to zrób mu cos dobrego do żarcia, nie przypal, podaj mu obiad, usadx przed telewizorem i daj święty spokój:p Albo jak uważasz, ż eto przekracza twoje możliwości, to inaczej: jak wejdzie do domu daj mu w pysk, wyskocz nastepnie na klatkę w samych majtach i wałku od ciasta w tyłku, zadzwoń do sąsiadów, strasznie przy tym krzycząc i wymachujac czym się da, a jak wyjdą, to kucnij im na wycieraczce, wyjmij wałek z dupy i jak pocieknie rzadka sraczka, to ówie ci- ani twój men, ani sąsiedzi etgo wieczoru nie zapomną🖐️

Gość brunhildzio
może banał i nie sprawdzi się u faceta który ma to na co dzień i oczywiście bez obrazy usta i jeszcze raz usta w ruch jeśli rzadko to robi albo nie robił wcale będzie Cię wielbił a ten wieczór pamiętał baaaardzo długo