Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łupieżyca

Mam cudowny środek na łupież i na wypadające włosy!

Polecane posty

Gość łupieżyca

Kto chce?

Gość ja chce

Gość łupieżyca
Od kilkunastu lat mam łupież. Od kilku lat wypadaja mi włosy garściami. Leki i inne smarowidła nic nie pomogły. Heasdshoulders i Nizoral nic! Skrzyp polny, MerzSpecial tez nic. Az w końcu przez 3 miesiące piłam żelazo, cynk i magnez. A przez ostatnie trzy tyg. smaruje skórę głowy tonikiem Neril. Włosy przestały wypadać, wiadomo, że pare wyleci, ale to nie jest to samo co było wcześniej! Łupieżu też już nie mam. Nawet nie swędzi mnie skóra. Wtedy sypało się wszędzie. Polecam naprawdę.

Gość łupieżyca
Otóż najlepszym środkiem na łupież i wypadające włosy jest środek mojej głowy! Odkąd to odkryłam moje życie zmieniło sie na lepsze:)

Gość łupieżyca
Kto stosuje ze mną?

Gość kejziiii
podłoże wypadania włosow u każdego może byc inne, u jednego mogą byc to hormony, u inngo niedobór witamin, u innego stress, dlatego nie ma czegos takiego jak cudowny srodek.

Gość stosowałam też
też cynk, mg, żelazo i jeszcze inne ale u mnie wypadanie włosów to alergia na plesnie od których nie ma raunku i niestety muszę z tym zyć

Gość żelazo cynk i magnez
to wszystko w jednym? czy oddzielnie? można kupić w aptece bez recepty? czy są jakieś przeciwskazania? już nie wiem co robić by sobie pomóc :(