Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdbckjih

czy sperma dobrze smakuje????

Polecane posty

Gość ljkkl
moja laska kocha miją sperme za każdym razem ja połyka i dziękuje mi ze ją jej dałem i pragnie zebym jejcała twarz obspermił iczće ją zlizać więc panienko połykaj połykaj my to lubimy

Gość Łukasz Nowakowski
Mam 26 lat, podczas stosunku oralnego z moją dziewczyną powiedzialem jej że bardzo chcę i marzę o tym aby skonczyć w jej ustach, zgodziła się ale tylko raz czy dwa, nie konsumowała mojego życiodajnego płynu, tylko go wypluwala do przygotowanej szklanki, za którymś stosunkiem, na pewno ostatnim powiedziala ze zrobi mi przyjemnosc ustami ale mam nie tryskać jej do ust, a ja niestety to zrobiłem, i wypluła wszystko na mnie, poczułem sie troche poniżony, ale później uświadomilem sobie że moglem ją przytulić i przeprosić. Panowie nie zmuszajcie Pań do tego, bo należy do takich stosunków dojrzeć, a jeżeli nie to nie nalegajcie dobrze wam radze bo tak sie rozpadł mój związek.

Gość jarh
wiem po sobie, ze nastepnego dnia po jakiejs imprezie, moje nasienie jest tak cuchnace, ze az mnie nawet odrzuca, nie chce myslec nawet jak musi smakowac :P

Gość ojjjj niewiem
Sperma dobrze smakuje jak się ma też penisa w ustach

Gość Natalja1983
hej sperma mi bardzo smakuje za każdym razem jak się kocham z chłopakiem to robi mi finał w usta i potem połykam wiedz ci ktuzy się boją wypić to niema czego się bać sperma jest dobra a nie obrzydliwa

Gość Izka 32
Mi nie smakuje. Coś pomiędzy krewetką + skórka cytryny. Ale skoro niektórym kobietom smakuje...

Gość gość
Smakuje jak kurczak :)