Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vincent52

KsięzaPedofile

Polecane posty

Gość Vincent52

Wykorzystanie seksualne dziecka czy młodocianego przez Katolickiego księdza jest nie tylko gwałtownym atakiem zadanym jego psychice czy ciału, jest to także gwałt zadany jego duszy. Nie wiele ludzi potrafi pojąć, krzywdę i cierpienie wyrządzone seksualnym wykorzystaniem nieletniego, przez człowieka który powinien go chronić. ----- Ja, Wincenty Szymański były ministrant Parafii Rzymsko-Katolickiej W Zakroczymiu oskarżam księdza Mgr. Czesława Maciaszka o to że, w okresie pełnienia swej funkcji Wikariusza Parafii Zakroczym, wykorzystał seksualnie mnie jak i innych ministrantów Zakroczymskich. Wykorzystywanie seksualne nieletnich ministrantów trwało do czasu ujawnienia faktów seksualnego skandalu. Wtedy to władze Diecezjalne przeniosły ks.mgr. Czesłwa Maciaszka w trybie natychmiastowym do innej parafii. Powierzono mu tam ponownie funkcję Wikariusza pozwalając na pracę z nieletnimi. ----- Ks. mgr. Czesław Maciaszek - urodzony 18 grudnia 1943 roku. święcenia kapłańskie przyjął 13 czerwca 1968 roku. W roku 1969 pełnił funkcje Wikariusza Parafii Zakroczym. Jak dotychczas jedyny, Wikariusz Parafii Zakroczym który nie przetrwał jedno rocznej kadencji. ----- Co myślisz na ten temat? Czy tego typu sprawy powinny byc ujawnione? Jak Ty... byś postąpił? _________________ Z poważaniem, Vincent Szymanski http://www.ksiezapedofile.info

Gość NightExpress
Powinno być ujawnione i to już w trakcie trwania takiego patologicznego zachowania.

Gość Ona o ja
powinno sie ujawniac takie rzeczy bez dyskusji wg mnie :)