Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i tak juz jest

160cm i nie chce mi sie nic!! jestem mala jak dziecko

Polecane posty

Gość i tak juz jest

i zle mi z tym!:(

e tam, noś buty na obcasach i już bedziesz miała prawie 170 ;) :D

Gość i tak juz jest
nosze,ale jestem chudziutka i dalej wygaladam mala:(

Gość ja rowniez
pozostaje Ci sie z tym faktem pogodzic bo od jeczenia i tak nie urosniesz

zajrzyj na zdrowie i urode, tam siedzi kobietka o wzroście 150 i jest sobą zachwycona! :D

Gość i tak juz jest
hehe:) tak ale musze sobie pojeczec, jak ktos ma ochote niech ponarzeka ze mna;(

No coś Ty to normalny wzrost jest! Ja mam nieco ponad 160cm i wcale się za karła nie uważam. Właśnie widzę, że mało jest wysokich dziewczyn - powyżej 170cm, a większość właśnie mojego wzrostu. Doceń się kobieto! I ciesz się że jesteś szczupła - bo jakbyś wyglądała - niewysoka i gruba? Jak kulka :p

Gość eristoffa
no tak w sumie jesteś karakan, ja mam 176 a jak jestem w szpilkach to mam 186, modelką nie bedziesz, ale nie martw się nie wszyscy faceci wolą wysokie, jesteś szczupła...to plus, pomyśl co by było jak byś byłsa gruba i niska, a takie też są, więc nie ma powodu do takiego lamentu.

Cholera ja mam 160 ja tez jestem kurdupel-ka;);) :D:D:D:D:D Ale jakos nie mam na tym punkcie kompleksow:D:D:D wiecie szpilki i po klopocie:D:D:D .................a zreszta czym tu sie przejmowac:D:D ja stalam w kolejce po rozum;) nie po wzrost;)

Gość eristoffa
zaraz myślisz, że jak wysoka to głupia...ja jestem mądra został mi tok do egz adwokackiego. to się uczcie przynajmniej rzeczywiście karakany :P

Gość papifka
ja mam 158 jestem chuda jak patyki i wszystkiego mi sie chce... zycie jest piekne...

Gość papifka
eristoffa sama jestes karakan wyrosnieta i glupia jak but z lewej nogi. myslisz, ze taka wielka krowa to cos fajnego ???? hehehehehe myslisz ze jak ci leb wystaja nad innych to juz jestes lepsza ? napewno masz krosty na buzce i krzywe nogi hehehehe brzydula myslala, ze zie tu wyzyje....hehehehehe

Gość papifka
sebaa - hahahaha no maz racje kobitko, krowy przepraszam... sa napewno ladniejsze i madrzejsze od naszej wielgachnej madrali....

Gość te karły nan zazdroszczą
ja mam 178 i też jestem zadowolona, wszędzie na mnie patrzą z podziwem, pozatym jestem modelką :P

Gość hipnoza
a ja mam 160 cm jestem szczupla i jestem fotomodelka, mialam wiele sesji i jestem w reklamach bielizny w kraju i w hiszpanii-jak widac wzrost nie ma zadnego znaczenia! nie o to chodzi,ze sie chwale, ale po prostu z takim nawet niskim wzrostem jestem uznawana za b.atrakcyjna..i co z tego,ze sa modelki 175 i 180cm...ja nie chcialabym caly czas byc modelka zawodową, skonczylam studia i jestem psychologiem, a to moja uboczna dzialalnosc, choc calkiem dochodowa...wiec niepotrzebnie sie ktos wymadrza,ze ma 175 a taka niska to juz nic nie moze! nie przejmuj sie zupelnie tym wzrostem -wazny jest caloksztalt-figura, proporcje, styl i klasa.W branzy sa tez wysokie fotomodelki ponad 172 itp ale moje 2 kolezanki z hiszpanii (163, 160)zarabiaja najwiecej, bo co tu mowic sa po prostu najladniejsze!!:):) glowa do gory!!:)

Gość wernerka
sugerujesz ze jak ktos ma kolo 180 to wyglada jak starzec ??? :O

Gość beznicka
tez mam 1, 60 w kapeluszu i na szpilkach , nosze butki rozmiar 35 i jest ok .. moj facet ma prawie 2 metry sie smieje ze drabine sobie kupie bo juz szyja boli mnie od patrzenia w gore ;) ...

Gość justama
dziewucho jak można być ładną mając 160?????????????? Ideał kobiecości to minimum 170! Fotomodelka owszem, bo fotoshopem można wydłużyć nogi itd, ale na wybieg nikt by Cię nie wpuścił, ja pracowałam jako modelka 7 lat, w tej branży nie liczy się o tyle uroda, a regularne i oryginalne rysy, bardzo szczupła sylwetka foremne piersi no i wzrost na piedestale!

Gość ja mam 158 i nie widzę żadnego
problemu, no chyba że tańczę z jakimś 2-metrowcem:D:D:D

Gość satine...
" i tak juz jest" to mężczyzna powinien być wysoki, a nie kobieta. Kobieta powinna być filigranowa i delikatna, a nie gidyja, większość mężczyzn woli kobiety, kóre nie sa za wysokie, także nie wiem czym sie martwisz :-) Najważniejsze że jesteś szczuplutka, gorzej byłoby gdybys była guba. Poza tym wyobraź sobie że masz 175 i zakładasz szpilki, obawiam sie że miałabys problem aby znaleźć sobie faceta wyższego od Ciebie :)

Gość widze maly atak
a kto mowi o modelce wybiegowej???? czytaj dziewczyno dokladnie!! ona pisze,ze jest fotomodelka! sama byalm modelka jakies 5 lat temu (177cm) ale wiem,ze male tez moga miec duze powodzenie komercyjne i b.czesto sa duzo ladniejsze od tych wysokich.Wysokie po prostu sa wysokie i musza miec orginalna twarz, co b.czesto znaczy "dziwna". Sama za pieknosc sie nie uwazam, jednak mialam dosc duo zlecen ze wzgledu na wzrost i wlasnie nietypowy wyglad.Nie rozumeim czego zaraz wszytkie wysokie osoby robia naskok na mala??

Gość powinnas sie zalamac ze nie
masz INNYCH problemow :P i ze moze w głowce cos nie tak :]

Gość hipnoza
zgadza sie b.regularne rysy, wyjatkowa twarz, b.szczupla i proporcjonalna sylwetka i to spowodowalo,ze maialm duzo zlecen nawet w hiszpanii! To wlasnie wyznaczniki, ktore mi pozwolily zaistniec w tzw commercial print.Nie nie mowie o wybiegu i nawet mnie to nie pasjonuje.A co jest zlego w tym co robie??? ja nie rozumiem zupelnie jak mozna pisca takie bzdury ze niska nie mzoe byc atrakcyjna, spojrz na gwiazdy _kylie minoque, christina aguilera, toni braxton, christina milan, eva longoria, salma hayek, penelope cruz itp-jest ich mnostwo i maja ponizej 160!!! i co okrzykniete sa przez caly swiat jako piekne jako ikony itp! a merlin monroe??? co zyrafa byla??? heheh i co ....tylko blada i ruda nicole kidman jest piekna??/ chyba nie.... i mysle,ze wiekszsoc sie ze mna zgodzi...

ja mam tylko 160 i ważę 47 kg - i nie widzę żadnych problemów jak idę ulicą na obcasach to często mijam niskich facetów :-O

Gość tomekk35
Ja nie widzę problemu szczupła dziewczęca sylwetka i wzrost ~160 to mój ideał. Tak się składa że wszystkie poważniejsze związki miałem z dziewczynami wysokimi - powyżej 176 cm a sam mam 174... Jako ciekawostkę powiem że wcale nie jest łatwo wziąć na ręce i zanieść do sypialni "modelkę" o wzroście 182cm.... a jak z nią przejść przez wąskie drzwi ? ;-) Zresztą zauważyłem że wysokie dziewczyny znacznie częściej się garbią i nie poruszają z takim wdziękiem jak te o normalnym wzroście.

Gość 186cmmmm
jestem wysoki i tez nie mam nic przeciwko 160cm dziewczynie, te wysokie rzadko sa tak ladne, po prostu sa wysokie, a jak sa ladne i wysokie to dobrze,ale to nie jest wazne,zeby byly duze

Gość kurde co za
ale ty jesteś głupia to co by było jak byś miała 150??? jak dziecko to ty jesteś ale w swojm umyśle!

Gość 155 cm
A ja mam tylko 155 cm i nigdy nie zauważyłam żeby jakikolwiek chłopak powiedział że jetsem nieatrakcyjna z powodu niskiego wzrostu - hahaha. Wręcz przeciwnie. Faceci zwracają na mnie uwagę i chyba im się podobam. Jestem proporcjonalnie zbudowana, mam wysportowaną sylwetkę, ładne piersi, zgrabne nogi. Nie chwalę się wcale moim wyglądem, ale uważam że wzrost ma niewiele wspólnego z urodą i atrakcyjnością, o czym pisałam już kilka razy na podobny topikach, a to dlatego, że uważam za krzywdzące twierdzenia takie jak wasze: niska = nieatrakcyjna. Napiszę więc jeszcze raz: wysokie kobiety mają np: wielkie stopy - rozmiar 41-42 cm. Co jest atrakcyjnego w takiej stopie?? albo mają wielkie dłonie. Poza tym niewiele z nich porusza się z gracją. Wielkie dziewczyny ładnie wyglądają tylko na wybiegu, a w rzeczywistoście nie są wcale takie atrakcyjne. Nawet ich długie nogi w rzeczywistości wyglądają jaoś...śmiesznie. Z bliska są po prostu niekształtne. Zaznaczę jeszcze że nie chcę nikogo obrazić, ale jednocześnie nie pozwolę na obrażanie MNIE!!!!