Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seximel-ka

pytanie o żel SEXIMEL

Polecane posty

Gość seximel-ka

Witam czy uzywala ktoras z was zelu SEXIMEL? czytalam o nim ze pobudza ale czy naprawde jest skuteczny? prosze o opinie...

Gość seximel-ka
dzieki to wlasnie czytalam, ale prosilam o jakies wlasne doswiadczenia ze stosowania. zastanawiam sie czy go kupic...

Gość kasandra 4
powiem szczerze..... nic tak nie działa jak natura. Bądź sobą. Pamietaj, ze seks jest najlepszy wówczas gdy jest zwięczeniem uczucia! W przeciwnym wypadku to ciupcianie i ruchy posuwiste nazywane uprawianiem seksu. Nie współżyj dla orgazmu - ten możesz sobie sma azrobić podczas masturbacji, ale dla fizycznego i duchowego zaspokojenia i uniesienia..... Ufffff. A wiec żadna chemia tylko uczucie i wzajemnosć doznań. Kto kocha ten miewa cudne odjazdy!

Gość kasandra 4
gratuluje tych odjazdów. Poczekaj czas robi swoje. Widac wasze ciała nie są jeszcze w pełni dojrzałe do...zbiorów ciagłych. Nie spiesz się....na wszystko w życiu przyjdzie czas. Macierzyństwo da Ci inne spojrzenie na współzycie - oczywiście pełniejsze i dojrzalsza. Bo przy odlotach nie narządy płciowe są decydujace ale PSYCHIKA! Pozdrawiam i życze cierpliwosci z dala od ...chemii. - w tym takze z dala od pigułek antykoncepcyjnych. ktore działają na libido.... Wiem jestem staroswiecka ale mam lata odjazdów......ktorych mi nikt nie zabierze.