kwiatuszek1984 0 Napisano Styczeń 9, 2007 pROSZĘ odpowiedzcie mi czy przy stosowaniu platsrów evra spóxniał się kórejś z was okres .... JEŚLI tak to ile dni???? proszę o odpowiedź .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiatuszek1984 0 Napisano Styczeń 9, 2007 odświeżam i czekam na Wasze odpowiedzi .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiatuszek1984 0 Napisano Styczeń 9, 2007 odświeżam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BLADA JANINA 0 Napisano Styczeń 9, 2007 A ILE CI SIE SPÓŹNIA?? MOŻE W CIĄŻY JESTEŚ?? JAK DŁUGO STOSUJESZ PLASTRY?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiatuszek1984 0 Napisano Styczeń 9, 2007 Uffffffffff dostałam okres, już raz tak miałam, że dostałam popołudniu we wtorek, bo zawsze miałam w poniedziałek, najpóźniej wtorek rano, swoje przeżyłam, ale w ciązy nie jestem, pojawił się upragniony okres. Pozdrawiam wszystkie Evrowiczki:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiatuszek1984 0 Napisano Styczeń 10, 2007 czekam na odp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach