Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dagmarka

ciąza a wyjazd na wycieczkę do Egiptu

Polecane posty

Gość dagmarka

hejka, wlasnie się dowiedzialam, ze jestem w ciąży - 8 tydzien. a w przyszlym tygodniu mam zarezerwowaną wycieczkę do Egiptu....czy powinnam jechac?nie zaraze się zadnym choróbstwem?co ja mam robic :(

Gość dagmarka
a no wlasnie ta zemsta.... :) moze mnie nie dopadnie dzięki za odpowiedzi dziewczyny:)

Witam Ja też byłam w 8 tygodniu na wycieczce, ale w Grecji było to w czerwcu, temperatury dochodziły juz tak około 30 stopni, nie było źle, ginka tylko poradziła żebym nie przesadzała z siedzeniem na słońcu, wręcz powiedziała, że jak zasłabnę to będę wiedziała że przesadziłam, naszczęście nic takiego nie miało miejsca, ogólnie czułam się całkiem dobrze.

każdy kraj spoko ale egipt, ja byłam dwa lata temu ale mnie zemsta nie dopadła ale brałam leki na wszelki wypadek ale drobna niestrawność mi się przydażyła.

Gość jeśli jesteś zdrowa
Jeśli ciąża nie jest zagrożona to nie widzę przeszkód zeby nie jechać. Moja koleżanka pojechała w bardzo zaawansowanej ciąży (bała sie tylko czy ją do samolotu wpuszczą;) I później jak już maleństwo miało 2 miesiace pojechała po raz drugi. Wszystko było ok. Na plaży też widziałam dziewczynę w ciąży, czasami brzuszek przeysłaniała zwiewną koszulką. Co do pogody to upałów też tam nie ma. Zapytaj tylko lekarza co z ewentualną zemstą faraona - czy mozesz coś brać i jak ewentualnie objawy złagodzić.