Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziewcynka piotrusia

prosze niech ktos pomoze

Polecane posty

moj chlopak wyjechal do anglii i nie moge sie do niego dodzwonic..oby dwoje mamy heyah i roamingi aktywne.on mi wyslal sms i go dostalam.ale gdy teraz ja chce do niego wyslac to musze wpisac +44 jego numer???a jezeli chcialabym puscic sygnal na komorke to tez wpisuje +44 i jego numer.zrobilam tak i wyswietla mi sie na telefonie brak aktywnego polaczenia.tak samo jak dzwonie z telegrosika.prosze niech ktos pomoze jak ja mam zadzwonic do niego na komorke>???:(

Gość lana_1212
nie wpisujesz kierunkowego +44, normalnie wysyłasz sms-y i dzwonisz jeśli macie roaming, płacisz za to więcej niż za połączenia w kraju

czyli normalnie wpisuje +48 i jego numer?ale tak tez zrobilam i wpisalam +48 i jego numer i mowia w telu ze jest niedostepny a on ma wlaczona kom bo do mnei pisze..nie rozumiem

Gość Jesli jest za granica
I dzwonisz do niego to ty placisz za polskiego operatora a on za zagranicznego.Dzieje sie tak dlatego ze Ty dzwoniac nie masz obowiazku wuiedziec ze jest poza krajem a on decydujac sie na odebranie tel.musi pokryc zagranicznego operatora. Byc moze nie ma nic na karcie albo ma za malo zeby odebrac i dlatego jest informacja ze jest poza zasiegiem albo ze abonament niedostepny.Mozesz wyslac do niego smsa i jesli ma wlaczony tel.napewno dojdzie.

Jesli on nie ma nic na karcie to nie dodzwonisz sie ani z komorki ani z domowego.

Najlepiej dla was byloby gdyby on kupil sobie jakis angielski starter.Poniewaz zagraniczny operator dla polskiego abonenta jest bardzo drogi.Powiem Ci ze jak dzwonisz do niego to placisz za minute 60gr.,a on doplaca do tej minuty okolo 5zl.

dzieki wam bardzo to juz rozumiem.bo on ma chyba z 3 zl na koncie i to pewnie dlatego to dziekuje ci bardzo bardzo.tylko nie wiem wtedy jesce tej rzeczy z wyslaniem smsow czyli jak oboje mammy roamingi w heyah to ja wysylam do niego sms +48i numer.ale dlaczego nie schodzi mi kasa z konta?

Tak masz wpisywac +48 i numer,ale i bez tego +48 tez dojdzie.Moze masz wykupiony pakiet sms w heyah i dlatego nie schodzi Ci kasa z konta.