Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i po wszystkim

i po oralu

Polecane posty

Gość i po wszystkim

pierwsze podejscie do sexu oralnego, to totalna porazka w naszym przypadku.Jego sperma bardzo bardzo intensywnie pachnie siarka??:(.....zapach mnie skutecznie odstraszyl do zabaw na jego ciele.Pozniej od mial wytrysk we mnie, za jakis czas chcial skosztowac po raz pierawszy mnie.Najpierw bawil sie paluszkami, wlozyl je pozniej do ust i dal skosztowac mi.Okropny smak!i zapach, wspomnienie mnie obrzydza:(I po wszytskim, chyba oboje sie zrazilimsy, choc o tym nie mowimy

Gość to bardzo zależy
od tego co jecie, jakie potrawy dominują w waszym jadłospisie. Spróbujcie jeść mniej mięsa, mniej potraw ostrych i kwaśnych, a więcej jogurtów i mleka.

Gość rlosyte
a dla mnie nieważne co je lub pije mój mąż musi być tylko czyściutki i pachnący to zawsze chętnie biorę jego kaczorka do ust i tarmoszę. Wypijam również, choć jestem na diecie.

Gość rlosyte
może nie ma między wami naprawdę silnego uczucia?

Gość z tym taromoszeniem kaczorka
to uważaj - sąd i obraza ci grożą TO SIE MONITORUJE!!!!!

Gość Ona o ja
nooo to wam wspolczuje. seks oralny to najfajniejsza zabawa na swiecie czasem lepsza niz sama penetracja

Gość i po wszystkim
mysle ze nie jestesmy na to gotowi, ale faktycznie bedzie mi sie teraz bardzo trudno przekonac do tego rodzaju milosci

Gość to bardzo zależy
rlosyte - tu nie chodzi o to że cię nie obchodzi co je twój facet, tylko że taka jest prawda - to co je wpływa na smak nasienia. Kropka. Poczytajcie sobie trochę na ten temat.

Gość niuuuuniazzz
a ja uwielbiam mojego Misiorka i jego pałke...wyczytałam gdzies ze jedzenia ananasa wpływa na ten cudowny smak spermy i mój misio wcina z puszeczki ananaska....a ja wtedy jak go dostane w swoje usta to nie przestaje ssać, sperma jest cudownie słodka i pachnąca...a swój zapach tez uwielbiam - jest łagodniejszy jak sie bardziej podniece, czuje go bo mój Misio ma go na ustach i paluszkach...miłej zabawy i smacznego ananaska

Gość ona w sieci
Nie jesteście do tego gotowi-z poprzednim też myślałam,że obrzydliwe a teraz nic innego na mnie tak nie działa...

Gość niunia41
Oral najlepszy pod prysznicem. Możesz wtedy mu sama porządnie umyć ptaszka. Jak mu parę razy umyjesz to może nawet skuma jak to się robi żeby nic na nim nie zostawało. Ja tam zawsze wole sama umyć bo faceci robią to byle jak i mydła nie spłukują.

Gość i po wszystkim
hmm na tym etapie, nie mam ochoty probowac.Wiem,ze to niedobrze, ale nie chce sexu oralnego:(......ale czeka nas tak czy tak rozmowa, Jemu marza sie takie pieszczoty.ps czy sperma powinna pachniec siarka?

Gość uuuuuu
to ja bym się zastanowiła z kim masz do czynienia i czy facet jest z tego świata ;-)

Gość i po wszystkim
hehe dziekuje:)tak myslalam ,ze Kosmita:P