Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurcze skurcze

Sama zrobię zaproszenia i zawieszki na alkohol

Polecane posty

Gość kurcze skurcze

Przedlądam od dwóch miesięcy zaproszenia i zawieszki na alkohol wystawione na allegro. Sporo jest bardzo ładnych, ale niezbyt tanich. Takie zaproszenia jak mi się podobają kosztują 3 zł za sztukę X 80 zaproszeń =240 zł i do tego zawieszki na wódkę 1,10 x 120 = 132,00 zł. Zaproszenie projektuję, a te drogie zawieszki są banalnie prosye do wykonania. Zamówiłam sobie już nożyczki artystyczne za 3 zł, kupię papier czerpany i sama sobie zrobię :)

Gość a to ciekawe
wsadź sobei jedna z tych swieczek w swoje durne cipsko

do to ciekawe jak coś Cię nie interesuje to po co się odzywasz?? Tak poza tym to my z moim narzeczonym też mamy zamiar zrobić sami zaproszenia:)mamy już pare projektów i są nawet ładniejsze niż kupne.Wystarczy dobry program do obróbki:):)Życzę powodzenia

Gość elizabethcrunch
ja tez robie sama

Gość myslę o robieniu
a macie jakis projekcik bo tez dla mnie te ceny sa zbyt wysokie jak za te zawieszki. Moze pomożecie?

Gość ja tez robie sama zaproszenia
jestem w trakcie zamawiania rzeczy na allegro. nozyczki tez juz zamowilam. :) nie moge sie tylko zdecydowac bo chcialam nakleic na zaproszenie jute czy taka wstazke-siatke. i nie wiem czy biala czy srebrna... nie moge sobie jakos wyobrazic co bedzie lepiej wygladac.

a ja nie robię sama bo to dla mnie z deka strata czasu i energii....na zaproszenia w rzeczywistości i tak malo kto zwraca uwagę, a za 150 zeta mogę już spokojnie kupić 60 zaproszeń ładnych, chyba to nie jest jakas wygórowana cena...rozumiem, że gdyby koszta mialy by być jakoś strasznie ogromne to moze i bym sie zastanowila na recznym robieniem..a tka przy calysz kosztach wesela te 100-200 zeta na zaproszenia jest cena smieszna jak dla mnie