Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana123456

o co mu chodziło ?

Polecane posty

Gość załamana123456

nieawnio zostawił mnie chłopak...od tak z dnia na dzien pwwiedział ze zdał soebie sprawe ze to nie to... dziwne to troche było... duzo myslałam dlaczego pomyslałam tez ze moze dlatego ze podczas ostatniego sexu pojawił sie u nas sex oralny ale tylko w jedna strone - on mi kiedy on powiedział mi ze tez by chciał to zareagowałam tak ze odwróciłam sie od niego i niechiałam nawet zeby mnie dodykał teraz mysle ze moze zareagowałam dosc impulsywnie i szczeniacko ale moze dlatego ze ja nigdy nie kochałam sie tak z chłopakiem nigdy nie piesciłam jego narzadów i jeszcze jak to wyszło od niego to sie poczułam jakby nie miał do mnie szacunku... moze tak było nie wiem juz sama czy mógł poczuc sie urazony i pomuslec ze brzydze sie jego? czy poprostu od samego poczatku chodziło mu tylko o sex? niech jakis facet mi powie jak on to widzi...

Gość gość
o co mu chodzilo, to tylko on moze wiedziec. Reszta to gdybanie....

Gość kolejna nudziara

Gość Anoola
jakbyś spróbowała to pewnie też by Ci się spodobało

Ależ oczywiście że od samego początku chodziło o seks. Przecież wszystkim facetom od samego poczatku o to chodzi. Ale Ty nie musisz się na wszystko godzić. W seksie tak powinno być robimy tylko to na co mamy ochotę. Nie chcesz go pieścić oralnie- to go nie pieścisz. Nie podoba mu się to - trudno. Nie moze tego zaakceptować? Tam są drzwi. Do widzenia. I tyle

Gość allegro maestoso
Zdał sobie sprawę, że to "nie to"?? Czyli co? Bo chyba nie miłość.. Po prostu udał się na poszukiwania bardziej komfortowego materaca, który mu nie robi scen.. A Ty ciesz sie życiem, że Cię taki tępak w porę zostawił.. I wyciągnij wnioski na przyszłość!!! Powodzenia życzę 🌼

Gość aaa ja
Sorki, ale z Ciebie jest podupcona dziewczyna, ze tak zrobiłaś...on Ci walnął dobrze ustami a Ty co? Jakas zajebana anielica jesteś, że nie mogłaś zrobić ukłonu w jego stronę?? Chyba mu się należało za to, że Tobie to robil...A ty od razu plecami do niego i koniec zabawy i w ogle zła...zastanów się :/ mogłaś mu delikatniej powiedizeć "Ej kochanie nie chcę na prawdę, boję się...inyym razem..." i przynajmniej jeszcze mu powiedzieć, żeby Ci tego nie robił bo Ty mu byś się tym nie odwdzięczyła :/ z tego powodu, że pewnie on też z tego nie czerpał przyjemności bo sądząc po Twoich wypowiedziach chyba czujesz się najlepsza i najpiękniejsza we wszechświecie :/ przestań tak myśleć kobieto! Nie będzie tak, ze facet bedzie Cię obskakiwał na wszystkie strony, złudne Twoje nadzieje, poważnie :) Pozdrawiam i na prawde, naucz się myślenia trochę, nie dziwię się chłopakowi :)

Gość Paweł Kapelewski
romantyczna kolacja ze stolcem w roli głównej powinna rozwiązać sprawę:)

Gość muuuuuuuuuuuuuuuu
oz ty głupia przeciez obciag to super sprawa

to było troszeczke egoistyczne bo przeciez wiedziałas na co sie szykuje... skoro postanowiliscie zrobic cos takiego a miałas watpliwosci to trzebabyło najpierw o tym porozmawiac z partnerem a nie wystawic go tuz po fakcie... ale on tez nie jest bez winy... nie rzyca sie kogos z takiego powodu;/ chyba ze dla nieego to było najwazniejsze a w takim układzie nie masz czego załowac:)