Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocyyyy

pomozcie mi ze znalezieniem definicji TLL i loty czarterowe wejdzcie pliiis

Polecane posty

Gość pomocyyyy

tanie linie lotnicze i loty czarterowe musze znalezc defiinicje jakis okreslenia a tego nigdzie nie ma bede bardzo wdzieczna :(

Gość nidouczona
a ja potrzebuje wiedziec dlaczego jacek soplica zabił stolnika w panu tadeuszu,a nie mam czasu szukac..:-(

Gość pomocyyyy
naprawde to bardzo pilne myslalam ze wpisze w googlach i bedzie ale nic :(

Gość planes goin
loty czarterowe to zazwyczaj loty organizowane przed biuro podrozy na dana trase. np jest wycieczka z warszawy do egiptu, wiec ten jeden przelot jest zwany lotem czarterowym, nie jest on planowy, tzn nie regularny. nie wiem czy zrozumiale to powiedzialam:D tanie linie lotnicze to linie ktore oferuja po prostu tanie przeloty za granice, np do anglii, irlandii lub na poludnie europy, jednak standard lotow jest nizszy niz normalnych linii za ktore sie placi wieksze pieniadze. przyklady - Ryainair, centralwings etc. mam nadzieje ze jakos pomoglam, jestem po pracy zmeczoan wiec nie skladam zdan poprawnie :D

Gość pomocyyyy
bardzo pomoglas dzieki wielkie, jakos to posklejam :) gdyby ktos jednak mial wiecej info to bardzo prosze babka jest wymagajaca ;/;/;/

Gość pomocyyyy
???

Gość pomocyyyy
dzieki tez to znalazlam tylko chodzi o komnkretne loty czarterowe to niestety nie jest pelna definicja tez to znalazlam babka nam to wyraznie zaznaczyla ;/

Gość google twoim przyjacielem
a to: Czym różni się lot czarterowy od lotu rejsowego? Przelot czarterowy odbywa się w oparciu o umowę pomiędzy linią lotniczą a biurem podróży, które wynajmuje samolot do przewozu swoich klientów na ściśle określonym odcinku. Loty rejsowe są to regularne połączenia, których sprzedażą zajmuje się sama linia lotnicza i jej agenci. Loty realizowane są regularnie przez cały rok o ściśle określonych porach. z tej strony: http://www.easygo.pl/pomoc/dojazd.html

Gość pomocyyyy
a tego nie znalazlam dziekuje Ci ze szukasz ja szukam i szukam i nic :( wlasnie same takie krociutkie info no a mamy koniec semestru w studium turystycznym i zadanko trzeba zrobic, dziekii

Gość google twoim przyjacielem