Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia małgośka

co zrobić?

Polecane posty

Gość głupia małgośka

czesc dziewczyny mam do was pytanie, mam mala nadzerke od ktorej czesto robia mi sie stany zapalne, w zwiazku z tym moj lekarz chce mi ja usunac jakims plynem solcogyn, ale slyszalam ze niektorzy lekarze odradzaja usuwanie malych nadzerek u kobiet ktore jeszcze nie rodzily, co mam zrobic, czy powinnam zgodzic sie na zabieg czy skontaktowac sie z innym lekarzem?

Gość głupia małgośka
a czy ktoras dziewczyna miala usuwana nadzerke tym plynem? jak tak to moze mi napisac czy jest to skuteczne?

Gość anka ra
ja też miałam nadżerkę i leczyłam ją nie pamiętam jaka to nazwa ale to był płyn na zasadzie kwasu który niszczy chore komórki.3 razy po kilka kropelek gin mi aplikował i przeszło a miałam nadżerkę wielkości 50 groszy, podobno to jest najlepsze dla kobiet które nie rodziły bo nie ma po tym śladu na ciele jak przy innych leczeniach np.wypalanie

Gość zoskaa23
dokładnie ....nadzerki nie powinno sie kobietom ktore nie rodzily wypalac,laserowo przedewszystkim ... a jesli chodzi o infekcje a nie rodzilas to jaknajbardziej krople....no chyba ze wolisz sie meczyc z infekcjami