Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najaaaalai

Przerwa w zwiazku czy to naprawia zwiazek??czy go nisczy??

Polecane posty

Gość najaaaalai

CZY UWAZACIE ZE ROBIENIE SOBIE PRZERWY W ZWIAZKU TO DOBRY SPOSOB NA ROZWIAZANIE PROBLEMOW,przemyslec rozne sprawy.czy komus takie przerwy naprawde pomogly???

Gość ja zauważyłam...
nie!!!!!!!!!! to taka separacja... potym jest juz tylko koniec bo jesli jest problem to mozna go rozwiazać w zwiazku nie trzeba robic przerw.

Gość najaaaalai
Ja chcialam rostac sie z swoim chlopakiem zeby zrozumiec co tak naprawde do niego czuje Ale spotkalam sie z takimi opiniami zetaka przerwa konczy rospadem zwiazku???

Gość __taki jeden
Przeważnie niszczy. Ale jak partnerzy są dojrzali i w czasie rozłąki nie zrobią skoku w bok... to kto wie.

Gość pozdrawiam
a róznie bywa. Jak to mówią: wiatr gasi słaby ogień a roznieca mocny

Gość najaaaalai
Ja chcialam rostac sie z swoim chlopakiem zeby zrozumiec co tak naprawde do niego czuje Ale spotkalam sie z takimi opiniami zetaka przerwa konczy rospadem zwiazku???

Gość kolektywna
to zabawa w ciuciu babke....niszczy zwiazek wiem to z autopsji

Gość ja zauważyłam...
rozstać zeby zrozumiec czy go kochasz????????????? albo go kochasz albo nie! nie umiesz inaczej sprawdzic swoich uczuć????????

Gość tylkoja
Ja mialam przerwe i wlasnie skonczylam ten zwiazek.Jest mi bardzo ciezko. Powiedzialam,ze to nie znaczy,ze moze sie nie zejdziemy ponownie.Tylko musialam podjac jakas konkretna decyzje.Przerwy to nie dla mnie.Wciaz myslalam,co zorbic:( Musze przeczekac,az mu przejdzie zlosc na mnie.Smutek. Nie wiem,czy dobrze robie. Czuje sie fatalnie:(

Gość Ania 123
Ja mialam przerwe w zwiazku, potem do siebie wrocilismy ale probvlemy nie zniknely, powod dla ktorego sie rozstalismy nadal istnial. Mysle ze tu potrzebna jest szczera rozmowa i bardzo czesto jesli uczucia sa prawdziwe to mozna wyciagnac wnioski, przemyslec i nie popelniac potem tych samych bledow.

Gość kruszynkalila
MY TEż MIELIśMY PRZERWE W TYM CZASIE ON BYł Z INNą A JA Z INNYM TO TRWAłO 4 MIESIąCE TYLE ZE BYLIśMY Z SOBą 6 LAT A TERAZ DALEJ JESTEśMY RAZEM I MIESZKAMY OD PONAD Pół ROKU I JESTEśMY BARDZO SZCZęśLIWI SZCZERA ROZMOWA I GłEBIA UCZUć I żYCIE JEST PIęKNE.