Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lacuna

Kto zna hiszpanski i przetlumaczy mi tekst piosenki? prosze slicznie

Polecane posty

Gość lacuna

TU Y YO Dentro de lo sencillo y lo corriente Entre un montón de gente allí estas Tu Una mirada tierna Sin ínfulas de reglas Pues sabes que no tienes sangre azul Yo un poco más normal de lo normal Humilde cariñoso y entregado Constante y luchador Y creo en el amor Aunque por mala suerte no ha llegado. Así eres TÚ Que buscas en las cartas y en el cielo (YO) Creo que construimos un destino (TU) Miras la belleza en un espejo (YO) Yo encuentro la belleza si te miro Yo vivo entre abogados y papeles Aunque los sentimientos no se escriben Soy solo un ser humano Tocado por defectos Que hacen el momento perfecto (TU) Simplemente Tú Tan solo Tú Exactamente como te describo (Hay Tu) La que no esconde nada Detrás de una fachada Creada solo en joyas y vestidos (YO) Que muy difícilmente me enamoro Contigo todo ha sido diferente Esto no lo había vivido Parece que cupido Me flecho eternamente No necesitas un carro elegante Para pasear las calles de la vida Ni una casa gigante para ser importante Pues no te importa lo que muchos digan. Pero se adelanto mi corazón Y en un espacio te hizo una mansión Donde posiblemente Te mime eternamente Porque aquí vivirás por siempre Así eres TÚ Que buscas en las cartas y en el cielo (YO) Creo que construimos un destino (TU) Miras la belleza en un espejo (YO) Yo encuentro la belleza si te miro Yo vivo entre abogados y papeles Aunque los sentimientos no se escriben Soy solo un ser humano Tocado por defectos Que hacen el momento perfecto (TU) Simplemente Tú Tan solo Tú Exactamente como te describo (Hay Tu) La que no esconde nada Detrás de una fachada Creada solo en joyas y vestidos (YO) Que muy difícilmente me enamoro Contigo todo ha sido diferente Esto no lo había vivido Parece que cupido Me flecho eternamente Calle ciega may Tocando corazones Sentimentales Pónganle bachata Esto es melodía Pa´ los románticos de hoy en día Somos diferentes Y a la misma vez tan parecidos Yo no dejo de soñar contigo Tu también sientes lo mismo Y te quedaras conmigo (TU) Simplemente Tú Tan solo Tú Exactamente como te describo (Hay Tu) La que no esconde nada Detrás de una fachada Creada solo en joyas y vestidos (YO) Que muy difícilmente me enamoro Contigo todo ha sido diferente Esto no lo había vivido Parece que cupido Me flecho eternamente TÚ Y YO solo somos dos enamorados Viviendo en esta calle Calle ciega You now Calle ciega

TY i JA. Posrod prostoty, i bieganiny, Posrod tlumu ludzi gdzies tam jestes Ty, Pewne lagodne spojrzenie, bez (ínfulas) regul, przeciez wiesz, ze nie masz blekitnej krwi. Ja troche normalniejszy od normalnosci, skromny, lagodny i oddany, niezmienny i waleczny, i wierze w milosc, choc pechowo nie przybyla. Taka jestes TY Ktora szukasz w listach i w niebie (JA) Wierze, ze budujemy przeznaczenie (TY) Patrzysz na piekno w lustrze (JA) Ja odkrywam piekno gdy na ciebie patrze. Ja zyje wsrod adwokatow i papierow Chociaz uczucia sie nie zapisuja Jestem tylko bytem czlowieczym Dotknietym wadami ktore tworza ten perfekcyjny moment (TY) Po prostu Ty Tak jedynie Ty Dokladnie taka, jaka Cie opisuje (jestes Ty) Ta, co nic nie ukrywa pod fasada Stworzona tylko w bizuteri i sukienkach (JA) Ktory bardzo trudno sie zakochuje Z toba wszystko poszlo inaczej Tego jeszcze nie przezywalem Wydaje sie ze Kupidyn ustrzelil mnie na wiecznosc Nie potrzebujesz eleganckiego wozu dla podrozy przez ulice zycia Ani olbrzymiego domu by byc wazna Bo nie obchodzi cie co mowia inni. Ale uprzedzilo mnie moje serce I w kaciku urzadzilo ci (mansión) Gdzie prawdopodobnie wiecznie cie rozpieszcza Bo tu bedziesz mieszkac zawsze Taka jestes TY Ktora szukasz w listach i w niebie (JA) Wierze, ze budujemy przeznaczenie (TY) Patrzysz na piekno w lustrze (JA) Ja odkrywam piekno gdy na ciebie patrze. Ja zyje wsrod adwokatow i papierow Chociaz uczucia sie nie zapisuja Jestem tylko bytem czlowieczym Dotknietym wadami ktore tworza ten perfekcyjny moment (TY) Po prostu Ty Tak jedynie Ty Dokladnie taka, jaka Cie opisuje (jestes Ty) Ta, co nic nie ukrywa pod fasada Stworzona tylko w bizuteri i sukienkach (JA) Ktory bardzo trudno sie zakochuje Z toba wszystko poszlo inaczej Tego jeszcze nie przezywalem Wydaje sie ze Kupidyn ustrzelil mnie na wiecznosc Slepa uliczka (may) Poruszajace serce sentymenty Przywroccie je bachato (bachata - rodzaj muzyki i tanca z Ameryki Lac.) To jest melodia Dla romantykow dzisiejszego dnia Jestesmy rozni A przy tym tak podobni Nie przestalem snic o tobie Ty tez czujesz to samo I zostaniesz ze mna (TY) Po prostu Ty Tak jedynie Ty Dokladnie taka, jaka Cie opisuje (jestes Ty) Ta, co nic nie ukrywa pod fasada Stworzona tylko w bizuteri i sukienkach (JA) Ktory bardzo trudno sie zakochuje Z toba wszystko poszlo inaczej Tego jeszcze nie przezywalem Wydaje sie ze Kupidyn ustrzelil mnie na wiecznosc TY I JA jestesmy tylko dwojka zakochanych Zyjacych na tej ulicy Slepej ulicy (You now - teraz ty - ale to po ang. :) ) Slepa ulica.

Nie znalam dwoch slowek, a to \"may\" to raczej nie jest z hiszpanskiego, tylko anglika.

Gość lacuna
ojej, dziekuje Ci slicznie, dziekuje, dziekuje

Gość lacuna
tam w refrenie zamiast listow sa karty (o to slowko chodzi) jestem wdzieczna, piekne slowa :)