Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedząca1234

Ból głowy u mężczyzny po stosunku ??

Polecane posty

Gość niewiedząca1234

Drogie Panie. Czy spotkałyście się z czymś takim, że mężczyzna kiedy dochodzi do końca, to pojawia się u niego bardzo silny, pulsujący ból głowy w okolicach skroni,czoła i trwa jakoś godzinę po stosunku? Mój się na to skarży i chciałabym zaczerpnąć informacji, czy to czasem występuje, czy to jakieś normalne i jak to leczyć, bo ponoć apapy i ibupromy nie pomagają.Zaczęło się nagle,jakoś miesiąc temu,nigdy wcześniej czegoś takiego nie miał. Nie ma żadnych stresów w pracy, kochamy się normalnie, nie jakoś ostro, jesteśmy w sumie jeszcze młodzi(23).W miarę jest wysportowany, zdrowo się odżywia, pali, ale niedużo.Pomocy !!!

Gość może na erotycznym wiedzą

Myślę, że oprócz bólu głowy miał ból/pieczenie pod mostkiem klatki piersiowej, tylko to utaił. Otóż, takowy ból sygnalizuje stan przedzawałowy, spowodowany nagłym skokiem ciśnienia tętniczego krwi podczas orgazmu. Proponuję natychmiast wizytę u kardiologa i studiowanie poniższej www w temacie \"Fizjologia i filozofia seksu\" i wiele innych.

jest jeszcze inna możliwość: nagły skok ciśnienia tętniczego krwi mógł spowodować wylew podpajęczynówkowy w mózgu, więc tak czy tak wizyta u lekarza konieczna. Ponieważ nie jestem lekarzem, odpisz czy poprawnie postawiłem diagnozę.

Gość najprawdopodobniej
masz racje,maz autorki do lekarza i to szybko!!!!!

Jak najbardziej macie rację, jest spowodowane zwiekszonym ciśnieniem, spotkałam kilka przypadków zakończonych śmiercią wylew do muzgu. Moja rada sprawdzić ciśnienie w czasie bólu głowy przed stosunkiem i po. Logiczne, że przy stosunku ciśnienie zwieksza się o 25% do 50 a nawet w skarjnych przypadkach 100%. Byłam, też świadkiem sprzęgnięcia się kobiety i mężczyzny w czasie stosunku. Wezwano pogotowie parę kochanków zawinięto w koc i zawieziono do szpitala. Wiecej tej pary nie ogladałam na plaży ani na poboczach plaży. Chyba ich rozłoączono środkami rozkurczowymi. Od medyków dowiedziałam się, że to powoduje kobieta przy dużym penisie, ale wstydziłam się dpytywać o to zjawisko. Może ktoś więcej wie na ten temat i opisze zdarzenie lub zjawiska medyczne.

Na pewno to są problemy związane z krązeniem krwi.Ale szczegółów nie podam bo to chyba nie wystarczy do stwierdzenia że są takie problemy:P.Ale gdybyś podała kiedy się urodził to bnym mógł coś stwierdzić:classic_cool:.I byś musiała jeszcze napisać w jakim dokładnie czasie to się stało:classic_cool:.