Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gozi

nadmierne owłosienie a yasmin

Polecane posty

Gość gozi

dziewczyny, mam pytanie: czy którejś z Was wystąpił meszek na twarzy i brzuchu, a włosy na rękach i nogach zaczęły szybciej rosnąć po yasmin? zawsze byłam podobna do ojca, także nadmierne owłosienie było moją zmorą od dawna. ale odkąd biore tabletki antykoncepcyjne (dopiero 3 miesiace) problem sie nasilił, nawet w miejscach, w których do tej pory nie występował.... bardzo proszę o odpowiedz, z gory dziekuję Pozdrawiam

Gość gozi
a może ktoś mi poradzić co w tej sytuacji zrobić? tabletek odstawić nie powinnam, szczególnie ze już dwóch lekarzy powiedziało mi, że to dobry preparat... a chyba logiczny jest fakt, ze nie chce sie zmienic w neandertalczyka:/ może te tabletki są po postu źle dla mnie dobrane?

Gość MeszekNadWargaOdwagiNieDodaje
Hej, polecam forum na temat PCO, kobiety, ktore maja ta chorobe maja problem z nadmiernym owlosieniem-hirsutyzmem. Sama tez mam ten problem i wlasnie wyczytalam na tym forum o leku na recepte spironolactone. Pozdrawiam

Gość Marta1983
idź do ginekologa niech ci zleci badania mające na celu wykrycie podwyższonych hormonów męskich nie musi być to wcale PCOS ja mam prblem ale nie mam PCOS jajniki piękne macica też..

Gość tak mi sie wydaje
kochana, wydaje mi sie ze po yasmin akurat bys tego nie dostala, bo one ponoc sa na zmniejszenie owlosienia, choc na mnie osobiscie to nie dziala:O ale sprawdz dalej...

Gość Weronika1987
kurcze, mam podobny problem, robię się coraz bardziej włochata :/ byłam u gina i ale powiedziała mi, że to moje wymysły, bo yasmin ma jakiś tam hormon, który podaje sie właśnie na zmniejszenie owłosienia. pozostaje mi tylko wierzyć, że to co widzę na sobie, to tylko fatamorgana ;) Pozdrawiam

Gość motylek16
ja tez odniosłam wrażenie że zrobiło mi sie wiecej jak zaczełam brać tyle ze w moim przypadku yasminelle. też niby obniżać miały... ale teoretycznie wina tabletek to na pewno nie jest. chociaz mnie to szczerze zastanawia...