Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfdfdfd

JAKI SZAMPON KOBIETKI POLECACIE WYPRÓBOWANY?KTÓRY ZASLUGUJE NA MIANO NAJLEPSZEGO

Polecane posty

Gość FITOMED ziołowy
do włosów suchych i normalnych - rewelacja i minimum chemii:)

Gość łąda samara
ale fitomed jest drogi i włosy po nim są jak siano chyba wysuszone:( pozatym są takie przyległe do głowy i oklapniete :(tak słyszalam

Gość fgdhhhhh
mam fitomed ten do tłustych, drogi nie jest, ale godny polecenia tym bardziej nie. Mi zniszczył włosy bo jest za silny normalnie. teraz stosuje go raz na jakis czas jako "peeling" żeby porządnie oczyścic włosy i spoko. Wcale nie ma tak mało chemii, po co w składzie fragrnace np? to są tzw substancje zapachowe czesto silnie uczulające. Poza tym trzeba skonczyć w koncu z tym mitem że co naturalne jest najlpesze bez wyjatku dla każdego. Zioła są bardzo silnym alergenem, używane nie umiejętnei mogą bardzo szkodzić, bardziej niż syntetyczna chemia. Dlatego trzeba bardzo uważać jak sie je stosuje. Ja np bardzpo źle reaguje na wiekszość szamponów ziołowych, które się tu poleca,jako tzw zdrowsze, silna wysypka i ogromn łupież, a już np Joanna z rzepa dla włosów przetłuszczających i wypadających jest ok. Naturalne jest dobre ale trzeba uważać jak się stosuje.

Gość FITOMED ziołowy
po pierwsze - nie jest drogi, bo 10zł za moim zdaniem doskonały szampon to naprawdę niewiele, po drugie - jak mogłabym zachwalac szampon, po którym włosy są oklapnięte czy wysuszone? zastanów się i może wcześniej sama go wypróbuj zanim będziesz wygłaszać opinie

Gość FITOMED ziołowy
nie wiem jak działa szampon do włosów tłustych (Fitomed), bo w ogóle takich (szamponów) nie stosuję choć mam włosy przetłuszczające się u nasady, ale długie do pasa i od połowy mają juz zupełnie inną, suchą strukturę ten do włosów suchych działa na moje włosy rewelacyjnie (oczywiście bez odżywki nie obejdzie się z racji długości włosów) absolutnie nie są oklapnięte - wręcz przeciwnie, są naprawdę puszyste, a to nie udało się żadnemu dotąd szampnowi i DŁUŻEJ są świeże co też do tej pory nie mógł uczynić żaden szampon, a co bardzo ważne - NIE DRAŻNI skóry głowy co czynił praktycznie kazdy szampon dlatego uważam, że jest zdecydowanie najlepszy i cena 9,90zł jest dla mnie niczym wobec zalet tego szamponu:)

Gość elseve
Podobno dobre są Kalos