Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mamusia26

wózek chicco enjoy???

Polecane posty

Gość przyszła mamusia26

Dziewczyny ma ktoras ten wozek? Warto go kupic? Martwia mnie w nim te małe kola..

Gość instruktorka
Wiec kup sobie z duzymi .......jak martwia cie male:O Kolek chyba nie bedziesz przekrecala bo wozek ladny.... Jest tyle innych wozkow.

Gość przyszła mamusia26
nie ma jak dobra rada

Gość instruktorka
dobra rada nie jest zla:) Ja Cie nienapdam.tylko nierozumiem.albo sie decyduje bo wszystko ok albo dalej szukam bo to na czym mi zalezy dalekie jest od idealu.Jak chcesz nim jezdzic zima (ni taka jak ta ale np. poprzednia) to bankowo bedziesz grzezla tymi malymi plastikowymi kolami.Ale jak masz alejeczki i rowny asfalcik albo preferujesz "spacerki" po markecie to napweno dobry traf.

Gość przyszła mama26
poprostu szukam kogos kto ma juz taki wozek i wie z własnego doswiadczenia czy warto go kupic czy tez nie.. Dziecko rodzi mi sie na wiosne ale wozek jest niby do 3 lat wiec o 2 zimy zachaczymy:) Spacery po supermarketach mnie nie interesuja...Sprzedawca twierdził ze male kolka sie dobrze prowadza..tylko co on ma innego powiedziec jak jego celem jest sprzedac:) Dlatego chciałabym uzyskac informacje od kogos kto uzywa takiego wozka..

mieliśmy jego starszą wersję 5 lat temu (2002 training, czy jakoś tak) kółka są jego najsłabszą stroną :( może w nowszym modelu jest lepiej, ale w naszym oponki szybko się \"zjechały\" a wymiana w serwisie dość droga... był też drobny problem z rozkładaniem oparcia w spacerówce, a jak już dziecko było starsze i cięższe... wygięła się lekko jedna z rurek stelaża przy pokonywaniu wysokiego krawężnika :o po za tym, praktyczny i wygodny, (lekki, łatwo się składa, łatwo montuje fotelik) nam służył głownie na wyjazdy, jako drugi wózek, bo na co dzień używaliśmy takiego z pompowanymi kołami... ogólnie... może poszukaj czegoś, co będzie bardziej praktyczne :)

Gość przyszła mamusia26
dzieki gruby misiu:)

Moim zdaniem koła są zdecydowanie za małe. Ja polecam Graco. Ma rewelacyjne duże cztery koła. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.