Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martyna12

Klotnia z partnerem , a seks....

Polecane posty

Gość martyna12

Mam takie pytanie. Jesli poklocicie sie ze swoim mezczyzna, to uprawiacie wtedy z nim seks , czy wtedy zdarzaja sie dni ciche i o seksie nawet nie ma mowy ?

Gość 26 lat razem
No niestety nie uprawiamy i to dopinguje np. mnie aby w końcu się przeprosić. Ale chętnie dowiedziałbym się od pań - czy w tym czasie nie pomagają sobie same.Moja połowica po takim okresie nie chce na ten temat rozmawiać.

Powiem tak... Gdy jestesmy pokłóceni to nie uprawiamy seksu... I sama też się w żaden sposób nie zaspakajam... A że nie potrafimy się długo na siebie gniewać to nie ma większego problemu;)

Gość nigdy nie mialam meza
no u mnie jest tak... jak sie klocimy to zero seksu i ja jak mam akurat ochote to sama sie zabawiam ale jak juz sie pogodzimy to seks na bank...tak na przypieczetowanie zgody ;)

Gość martyna12
Ja mam meza , ale jak sie poklocimy to nie ma seksu. Choc on chcialby , zeby byl. Nie potrafie sie wtedy kochac , gdy jest mi zle i nawet o tym nie mysle.Mojemu mezowi , jest wszystko jedno, czy sie poklocimy czy nie , zawsze dopomina sie o swoje (no moze nie zawsze) Ale nigdy tak nie jest , ze godzimy sie przez seks . Najpierw zgoda, potem dupa.