Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mychaaaaa

czy ktoras z was miala bledny wynik testu?

Polecane posty

Gość mychaaaaa

czy ktoras z was miala bledny wynik testu?

Nie ja ale moja przyjaciółka. DWA testy wyszły jej negatywnie...robiła je dzień po dniu a potem okazało się, że jednak jest w ciąży. Dodam tylko że testy robiła jak już była w 2 miesiacu ciąży... a test był z tych, które wykrywają już wczesną ciążę. Teraz czeka, aż dzidzia się urodzi :)

Gość to-tylko-ja
moja koleżanka też miała błedny wynki testu, ale nie ze pomyłka tylko wogóle całe okienko sie zamazało i nie było widać czy to ciąza, czy nie.

Gość weronika1987
cześć:) moja dobra koleżanka z uczelni podejrzewała ciążę i zrobiła sobie test, nie płytkowy tylko taki, który zanurza sie w moczy. nie pamietam jak sie nazywał. tylko tyle ze miał różowe opakowanie. wyszedł pozytywny. kupiłam jej 2 testy, ale tym razem płytkowe- każdy wynik negatywny. poszła do lekarza, ciaża wykluczona. sama dla siebie kupiła jeszcze 2 takie testy (zanurzane)(już po wizycie u lekarza) oba pozytywne! bylam przy tym! posumowyjąc 3 testy do zamoczenia pokazywały ciążę której nie było!!

Gość mi wyszedl negatywny
test płytkowy robiony 6 dni po spodziewanej miesiaczce, przedwczoraj robilam test z krwi i okazalo sie ze jestem w ciazy

Gość elllia
nie strasz mnie!! bo ja wlasnie nie dostalam miesiaczki!! a 2 testy wykazaly negatywny wynik...teraz schizuje....

przy pierwszej ciazy - 1 test negatywny, drugi w 4 tygodniu pozytywny... przy drugiej ciazy - 2 testy w 5 i 6 tygodniu ciazy negatywne, dopiero 3 w 7 tygodniu ciazy pozytywny... druga ciaze poronilam... prawdopodobnie byla bardzo slaba dlatego testy nie wykazywaly...

Gość mi wyszedł negatywny
kurcze czyli myslisz, ze moja ciaza moze byc slaba i dlatego test w 5 tyg nic nie pokazal? w sumie to cos w tym moze jest bo im silniejsza i bardziej zaawansowana ciaza tym wiecej tego hormonu

Gość kurcze..
czytam Was i się niepokoje...oczywiście nie przez post, a już od jakiegoś czasu, od momentu kiedy zrobiłam test 10 dni temu, dostałam @ a właściwie 2 dniowego plamienia, i jednodniowej skąpej @ ...nie dość,że wyjątkowo wcześnie , to i zbyt krótko..a do tego nie było objawów @, pojawiły się one dopiero po plamieniu, brzuch i jjniki do ziś mnie bolą...chyba kupie jeszcze jeden test :) bo może jenak :)