Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buhaaaa

DZIEWCZYNY czego mi brak skoro ciagle zapominam o wszystkim??prosze powiedzcie

Polecane posty

Gość buhaaaa

ciagle zapomina o najwazniejszych rzeczach . ide niby cos zalatwic i tylko o tym mysle i nagle oswieca mnie za zapomnialam o tym a juz jestem w domu :( to chore jakies ale nonstop mam problemy z pamiecią i koncentracją :( czy czegos mi brak w organizmie?

Gość wlasnienie wiedzą
seksu ci brak

Są jakieś takie wspomagacze, które sprawiają że zapamiętujesz ....lecą reklamy w TV nie pamiętam nazw

Gość ale jaka nagroda jak to zla
brak ci kurcze chłopa:)

Dobrze, koniec jaj:P Brak Ci lecytyny i moze wit. z grupy B, które dobroczynnie wpływają na komórki mózgowe i są odpowiedzialne za nasz stan umysłu, czasem i magnez... To sumując: * lecytyna * wit. z gr. B * magnez i chyba jeszcze jest O.K miłorząb japoński. Jutro dam Ci znać, jak w moich zielnikach poszperam:)

Gość ulalalalala
Witaj w klubie. Też o wszystkim zapominam. Potrafię nawet zapomnieć W TRAKCIE robienia czegoś, że to robię. To trwa już jedenasty rok i jedynym wyjściem było pokochać to, no i zapisywać, co się da. Kiedy się uczyłam, brałam kiedyś Bodymax i bardzo go sobie chwaliłam. Nie tylko pomagał w koncentracji, ale również czułam się po nim rześka i dłużej mogłam się uczyć.

Może po prostu taka już Twoja uroda i jestem zwyczajnym roztrzepańcem? Mi to się zdarzało non-stop, aż w końcu zaczęłam zapisywac na bieżąco wszystkie sprawy do załatwienia. Pomogło. Nie dość, że lepiej sie zorganizowałam, to czasem, jak nawet czegos nie zapiszę, nie zapominam, więc może pewne usustematyzowanie swoich działań mi pomogło?