Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maxwelhouse

Paznkocie żelowe czy akrylowe ??? PORADZCIE

Polecane posty

Gość Maxwelhouse

Zbliża sie studniówka...dzisiaj chodziłam po salonach kosmetycznych i pytałam o paznokcie akrylowe i żelowe i są w sumie w podobnej cenie,ale nie wiem na które sie zdecydowac???Z ktorych bylyscie bardziej zadowolone ???I jakie efekt:)???

Gość sssssssdddddddwwwwwwwwww
zdecydowanie zelowe-tipsy0wygladaja naturalniej:)

Gość kobitka jakas
zdecydowanie żele.... ale jesli twoje paznokcie nie sa az tak krotkie to moze naturalne żele .... sa mniej szkodliwe dla plytki paznokcia

Gość mala marioleczka m
To nie rozumiem,czyli są też takie żele co przy moich paznokciach przedłuza ,nie daje sie na cala plytkę:)???

Gość mala marioleczka m
??????????????????

Gość kobitka jakas
nie wiem czy to pytanie odnosnie naturalnych żeli ? naturalne żele naklada sie na plytke paznkcia bez wczesniejszego przyklejenia na nich tipsa.... sa mniej szkodliwe nie niszcza tak paznokci... wygladaja bardzo naturalnie jak swoje

Gość a ja wole akrylowe
ja mialam i zelowe i akrylowe.Zelowe byly grube i po wypelnieniu wygladaly jeszcze bardziej nie naturalnie i byly jeszcze bardziej grube.Do tego linia miedzy jasna czescia paznokcia a biala (przy frenczu) jest w zelowaych bardziej nieregularna,wiec polecam akryl.

Hrabina to były ogryzacz :) robi sobie pazorki ale porcelanowe :) są sliczne i wygladaja naturalnie , eleganckie , krociutkie sliczne no i Pani stylistka jest osobą bardzo dokładna i profesjonalistką :) cena takich pazorków to 90 zl u Pani Małgosi . Ma swoją stronę na http://www.tipsy.sosnowiec .pl Zapytaj może Ci doradzi :)

Gość a ja mam na szczęście
swoje naturalne i piękne paznokcie i nie mam takich problemów jak wy:-)

Gość T o i ja sie dopisze
Zajmowalam sie kiedys paznokciami akrylowymi, a teraz zajmuje sie zelowymi. Polecam zele sa ladniejsze. Wczesniejsza wypowiedz o tym, ze zelowe byly grubsze itp. jest dziwna conajmniej. Ktos widocznie brzydko je zrobil, zalezy od stylistki ile warstw Ci polozy. Akryl smierdzi i zapach jest niezdrowy. Zalezy tez kto jak umie nosic paznokcie, zele niby sa delikatniejsze, a mnie sie lepiej nosza. Mam juz od 3 miesiecy zalozone jedne i te same, zaden mi nie pekl, nie odlecial itp.:)