Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sorajka

rycząca 30cha....czyli....

Polecane posty

Gość sorajka

od jakiegoś czasu mam taki problem - moje libido podskoczyło a nie ma gdzie się wyładować. Wiem, uśmiejecie się, że jestem niewyżyta, ale ja już nie mogę😭 Na każdego faceta patrzę jak na potencjalną ofiarę.... Co robić? W końcu ile mozna zaspokajać się samej, no nie?

Gość duzo młodych by z toba chciało
jak jestes ładna

Gość sorajka
Lusi czyżbyś coś o tym wiedziała? :classic_cool: jeeeeesooo, jak ja się czasami męczę 😭 nooo.... Młodych, młodych...z młodego to nie wiem, czy będzie pozytek :classic_cool:

Gość robie najlepsza minete we wsi
skąd jesteś malutka ??? :D

Gość sorajka
Najgorsze jest to, że rozmawiam z jakimś gościem w interesach, w sprawie i sytuacji, w której raczej nie powinno się ..no wiecie...nawet pomyśleć o jakimś innym typie relacji a potem żałuję, że nie mogę go za ten krawat zaciągnąć na łóżko albo..... no, pomińmy milczeniem Teraz jeszcze ta wiosna przyszła...ech :( Lusi ale Ty masz faceta a ja...

Gość sorajka
ja nie wiem, niedługo ta frustracja we mnie wybuchnie i naprawdę kogoś zmolestuję ;(

Gość sorajka
wyluzuj małolacie

Gość sorajka
Lusi, ale ja juz chyba nie wytrzymam....mam takie stany depresyjne z nraku bliskości i w ogóle i szczególe no:( wyglądam chyba na desperatkę:( idę zrobić kawę A jak Twoja grypa żołądkowa? Lepiej już? 🌻 ps.przepraszam, ze tak truję.

bounce soraja bounce hehe kręć nam pupą do bitów :) może na cos sie nadziejesz

Gość nie wiem jaki nic wymyslec
skalsa... 🖐️ 👄 to strasznie meczace jest 😭

Sorajka nie łam się.Ja mam 35,jestem sama już ponad dwa.Da się wytrzymać ;) A jak zaczynam myśleć o seksie to wchodzę tutaj,poczytam trochę głupich wypowiedzi małolatów to mi przechodzi ;)

Sorajka nie łam się.Ja mam 35,jestem sama już ponad dwa.Da się wytrzymać ;) A jak zaczynam myśleć o seksie to wchodzę tutaj,poczytam trochę głupich wypowiedzi małolatów to mi przechodzi ;)

Gość niewieszkimjestem
Sorajka wierz mi wolałabym miec ochotę na sex a nie jak ja od 7 lat prawie sama a jak z kimś sie wiąże to wychodzi ze sex może nie istnieć.... co nie znaczy ze jak do czego dochodzi to jestem beznadziejna wręcz przeciwnie:p

Gość niewieszkimjestem
dodam ze jak brałam tabletki anty to tez nie potrafiłam patrzec na facetów bo od razu mi się chciało :D fajnie bylo i przeszło jak odstawiłam tabletki bo zaczęłam tyć :(