Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość we

prezerwatywa a kapiel

Polecane posty

Gość we

czy mozna ich uzywac np pod prysznicem czy podczas kapieli w wannie?wtedy rowniez sa skuteczne?

Gość new_one
ale może wypłukac parę plemników i mogę się dostać i można zajść...chyba, źle rozumuje????

no. plemniki komandosi przyfruną na spadochronach albo przypłyną w łodzi podwodnej . na powietrzu po kilku sekundach giną.

Gość we
nie chodzi mi ze moze wyplukac bo to by sensu nie mialo...raczej o to czy woda nie uszkadza lateksu...bo takie opinie tez slyszalam i pewnosci nie mam.

Gość woda to woda nie kwas
zeby lateks uszkadzał :O

Gość ciekawe czy dziala
zlitujcie sie

Gość mimi1981
Ja bym nie ryzykowała. Gdzieś czytałam, że plemniki żyją dłużej w wodzie i są bardziej ruchliwe!

Gość tyz jezdem
wlej do wanny plynu antybakteryjnego i nie zajdziesz . No i nie mow nikomu bo to prawie ludobojstwo !!

Gość we
Daruj sobie takie gadanie bo jestem niedoswiadczona wiec pytam Was. Nie moge stosowac antykoncepcji hormonalnej wiec zostaly mi prezerwatywy i jestem ciekawa czy moge sie w nich kochac np pod prysznicem albo w wannie czy takich przyjemnosci jestem zmuszona sobie odmowic.

Gość nulkax19x
hej niemusisz sobie odmawiać swoich przyjemności.i niebój sie o nic ja nie raz kochałam sie pod prysznicem w wannie z chłopakiem i jakoś niejestem w ciąży niekiedy wogule nieuzywamy gumek ,nigdy we mnei nie kączy ale spuszcza sie w inny sposób ;p .mozesz normalnie gumek używać niemartw sie o to ze pęknie ;] bo woda jej nic niezrobi .zycze powodzenia