Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa swiata

po jakim czasie od zaczenia brania tabletek ...

Polecane posty

Gość ciekawa swiata

pozwolilyscie facetowi aby konczyl w Was?? nie obawialyscie sie i nie stresowalyscie.,ze jednak mozecie nie byc do konca zabezpieczone?? ja biore tabletki miesiac,chce juz sie kochac z facetem do konca,aby konczyl we mnie,ale sie troszke boje... mam czego??

Gość Pierwsza tabletka działą od
pierwszej i od tej kochaliśmy sie normalnie. Koniec tematu.

nie masz. jeśli bierzesz regularnie to bedzie ok. ja od początku pozwalam by konczyl we mnie.

Gość ciekawa swiata
biore codziennie rowno o 11... a jak sie kochamy z chlopakiem w nocy to ta tabletka dziala z taka sama moca co zaraz po wzieciu??

Gość tak skarbie
:) tabletka wciąz działa :) jak bierzesz regularnie to nawet działa przez 7 dni po odstawieniu :)

Gość ciekawa swiata
wiec chlopak moze konczyc we mnie a ja moge mu na to pozwalac bez zadnych obaw ze zajde w ciaze?? :)

Gość tak.
pamietaj tylko by regularnie brac i kochaj się bez stresu .

Gość pytanie mama
dziewczyny prosze powiedzcie mi czy dobrze licze... Biore tabletke zawsze o 11.. a za tydzien lece do anglii.. i od 9 do 11.00 jestem w powietrzu. A jak to sie ma do zmiany czasu?? to o ktorej mam wziac?? bo sie zakrecilam totalnie... to np wziac zegarem na reke z polska godzina i przyjac normalnie o 11??

Gość sie zakrecilam to

Gość asdsdfdfdfdfdfdf
nie schizuj sie i nie boj bo bedzie jeszcze gorze..cieszie sie soba i miloscia...

Gość Ae.
po dwunastej tabletce z pierwszego opakowania antykoncepcja jest pełna. do tego czasu najlepiej używać prezerwatyw dodatkowo. Informacji tych udzieliła mi moja pani ginekolog (są więc rzetelne). Prawda jest taka, że żadna antykoncepcja nie daje 100% bezpieczeństwa, nie ma się co czarować. Jeśli Twój strach jest naprawdę duży i faktycznie przeszkadza Ci podczas tych pięknych chwil, może warto stosować prezerwatywę jako uzupełnienie antykoncepcji?