Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem tu pierwszy raz

WITAM WSZYSTKICH!DZIEWCZYNY MAM PYTANIE O WAGE!!!!

Polecane posty

mam 171 cm wzrostu i waże 57 kilogramów. czy to wg was waga która naprawde jest w sam raz czy tez za malo waże? wiem ze nie za duzo .. ale czy nie za malo do ta wysokiego bardzo wzrostu??:(

Gość pikawka
moim zdaniem wazysz dobrze, chociaz no ciut malo... ale jak ci to nie przeszkadza, to nic nie rob.

sprawdź BMI wyszukaj w internecie dla mnie niedowaga i z BMI może wyjść podobnie

Gość co ja myślę
tyle, że waga to nie wszystko - najwazniejsze sa proporcje. Można mieć szczupłe nogi,zero cycków i wieeelką dupęi ważyć tyle co ty, i co? waga wtedy nie jest najważniejsza. Ale co dosamej wagi, to ważych według mnie idealnie!

Gość karololllll
wg mnie masz niedowage jak nic

wiem ze licza sie proporcje ale mi ogolnie chodzi o wage.dzieki za odpowiedzi.

Gość MUSISZ PRZYTYĆ

to moze podam jakies wymiary to bedzie wam łatwiej?nie wiem ?podac??mam metr kolo siebie w pólce to moge na bieżąco zmierzyć:) w sumie sama jestem ciekawa jakie te wymiary mam:) wczesniej siedzialam na forum gazety .tam bylo tez takie forum uroda i tam dziewczyny mierzyły nawet łydki sobie w nasjzerszych miejscach:)szok nie?:)moze zmierze wszystko tez i wam napisze? aha przerzucilam sie na to forum teraz bo tam nudy wielkie i rzadko kto odpisuje:) pozdrawiam

Gość don Margarita
waga moze i dobra ale 171cm to napewno nie jest bardzo wysoki wzrost! :-D

a co, chcesz za wszelką cenę mieć prawidłową wagę? Zmierz sobie poziom BMI, wg niej mieścisz sie w dolnej granicy normy. Ale uważam, ze wszystko zależy od budowy ciała.

Gość powinnas wazyc 64 kilo
i to by byla dobra waga do twego wysokiego wzrostu. nie czarujmy sie ale jestes wyzsza niz srednia krajowa..

uwaga oto me wymiary:) BIUST :93 CM TALIA:71 CM BIODRA:93 CM ŁYDKA)NAJSZERSZE MIEJSCE) :34,5 CM UDO(NAJSZERSZE MIEJSCE): 53 CM moze to nakresli obraz mojej sylwetki bardziej..:) ciągle mam komplekys na punkcie tej mej figury i nie ukrywam ze szukam na tym forum jakiegoś zaprzeczenia też mym kompleksom..porpstu uwierzenia ,że nie jest zle:)jestem szczera do bólu:)

Gość don Margarita
171- wyzsza niz srednia krajowa?:-D moze ta starsza jej czesc... teraz mlodzi sa wysocy i smukli

włąsnie teraz młodzi są wysocy ale spasieni do granic mozliwosci.. dziewczyno zobacz na ulice jakie spaslaki wszedzie jedzacy macdonaldsa.. kiedys ludzie byli chudsi..na filmach dawnych nie uswiadczyl otylego czlowieka jak dzis..

Gość Mariuszkr
masz dosc szerokie uda

WYBACZ ALE TWE WYMIARY TO WYMIARY OSOBY ZASUSZONEJ I SŁUSZNIE MASZ KOMPLEKSY BO JESTES ZA CHUDA.. 53 W UDZIE W NAJSZERZYM MIEJSCU?? ŁOMATKO PRZY TYM WZROSCIE TO KATASTROFA JEST :(POWINNAS MIEC UDO CONAJMNIEJ 55 CM ..CONAJMNIEJ ..

Gość don Margarita
ale dawniej to byly KARLY! hehehehe jak dzis co poniektorzy

Gość Mariuszkr

Gość Mariuszkr
55???? oszalalas chyba! co znaczy powinnas? zeby byc taka kluseczka jak Ty?

MARIUSZ KRK TY KESTES DZIEWCZYNĄ ALE NIE O TO CHODZI.. LASKA MA WYMIARY ANOREKTYCZNE PRAWIE..A TY PIEPRZYSZ ZE JAK BEDZIE MIEC DOBRE DO SWEGO WZROSTU TO BEDZIE KLUSECZKA..NIE PROMUJ ANOREKSJI ONA JEST WYSOKA I 53 W UDZIE TO KATASTROFA..

Gość własnie tu sie promuje
anoreksje laska ma wage za niską to racja udo ma za male wszystko byloby dobrze ludzie gdyby miala 160 cm wzrost.skapujcie to w końcu..

Gość Mariuszkr
no nie wiem moja dziewczyna ma 53 w udzie a jest 5 cm wyzsza i wcale nie jest przerazliwie chuda. zalezy od sylwetki ona jest wysportowana i wyglada w sam raz p.s. i jednak bede bronil swojej meskosci- wybacz...

im chyba bije-wymiary masz ok wiec waga tez musi byc ok-wymiary sa wazniejsze bo miesnie wiecej waza niz tluszcz, ja mam 177 i waze tyle co ty (wymiary 90-62-93)i uwazam ze jestem ok, ile mam w udach to nie wiem ale nie sluchaj tych co cie chca spasc bo \"za malo wazysz\", np dla mojej babci to wszyscy za malo waza... ja we wrzesniu zdecydowalam sie przytyc bo moja waga spadla do 53 kg i ubrania zaczely ze mnie leciec (i biust mi zszedl do B wiec przytylam :P)ale to czy masz schudnac/przytyc ma byc twoja decyzja a nie opinia innych...bo masz sie podobac sobie 🌼

Gość Mariuszkr
no nie wiem moja dziewczyna ma 53 w udzie a jest 5 cm wyzsza i wcale nie jest przerazliwie chuda. zalezy od sylwetki ona jest wysportowana i wyglada w sam raz p.s. i jednak bede bronil swojej meskosci- wybacz...

loro a co robilas ze przytylas??

glownie spalam i jadlam duzo czekolad-ale wiesz moja waga bardzo spadla podczas pobytu w szpitalu bo tydzien tam nie pozwolili mi jesc😭 :P:P, a potem jadlam normalnie + czekolady milka ;)

Gość dziewczyno przytyj
bo jestes za chuda..

a ja nie uwazam ze jestes za chuda :/- jeszcze raz powtarzam ze licza sie wymiary a nie waga ale jak chcesz miec 10cm wiecej w tali i byc pol-pasztetem to twoja sprawa.......

Gość tez cos atkiego
ale laska ma za male uda ...zrozum a łydke to ma tragiczną chudą jak patyk:(