Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yeraycnfkdlf

Czy wypadaja Wam wlosy przy braniu antykoncepcji?PISZCIE!!!

Polecane posty

Gość yeraycnfkdlf

CZesc! Od roku biore Yasmin i jakos od tej pory ( moze troche mniej niz od roku ) wypadaja mi wlosy...Sa cienkie, slabe, polamane, mega wypadaja!!! POdejrzewam ze to od Yasminu... Choc moj gin upiera sie ze to nie od nich... Jadlam rozne skrzypy, h - pantoten i nic!!! :/ Moze znacie cos lepszego??? Albo jakiegos dobrego dermatologa??? Jak cos to Wroclaw!!!!AA i jak znacie cene Yasminu we wr jakas tania ( ponizej 40zl ) to dajcie znac gdzie takie sa! PoZdro i dzieki! PISZCIE!!!

Gość mi też przy Yasminie
teraz się zastanawiam czy od niego??/ Bo w tym samym czasie zdecydowałam sie na głodówkową dietę...myslałam, ze od tego tak czy owak... stan włosów poprwaił mi się odkąd zaczęłąm używać szamponów bez SLS

mi tez wypadają ale ja podejrzewam, że to przez pogodę , ogrzewanie mieszkania itd a nie przez tabletki :D zawsze mi w zimie i na wiosnę wypadały a że teraz biore też tabletki to nie znaczy, że to przez nie ;)

Gość mi też przy yasmine
ale wczesniej brałam cilest i stediril i nie miałam takich problemów Inna sprawa to ta cholerna dieta (No nie taka cholerna ;))

Gość iusdhyfsdurhjrfjc
Ale mi nie wypadaja od pogody itp bo juz przeszlam wszystkie pory roku i dalej jest tak samo :( podejrzewam ze to przez yasmin ale gin twierdzi ze one powinny jeszcze bardziej poprawic wyglad wlosow i skory... tylko ze w moim przypadku to sie w ogole nie sprawdza ;/ ja zadnej diety nie mam, jem normalnie ... duzo wit itp... no i te skrzypy itd.. ehh nie wiem co robic, a nie chce rezygnowac z yasmin bo moj organizm dobrze je toleruje - nie tyje itp itd...

Gość rrrrr
a co to sa szampony bez sls????

Gość mi też przy yasmine
sls to skrót -nie pamietam pełenej nazwy-jest to substancja pieniąca. ja używam teraz szmponu dla dzieci hipp, czasami ekologiczny włoski DOra z rozmarynem (ale jest drogi około40 zł)

Gość yerhaaaajdfjv
A przestalas go brac??? czy nadal bierzesz??? Kurde, bo ja nie pamietam zeby w ulotce bylo wypadanie wlosow w dzialanich niepozadfanych... Ale wiesz naprawde tak mysle ze to przez tabsy :/ Tylko ja nie chce ich zmieniac... :/

Gość mi też przy yasmine
a ja chyba zmienię...w tym miesiącu trochę łydki mi dretwieją...(biore yasmin od roku) za miesiąc pogadam z lekarzem.