Gość teraz pustka Napisano Styczeń 10, 2007 Dlatego że Twoja bliskość gasiła każdą pustkę, dlatego że każdy Twój dotyk gasił każdy smutek, dlatego że pocałunek z Tobą gasił każde pragnienie a Ty sama dałaś mi tyle wiary w siebie. Kocham Ciebie. / Szkoda że tego nie doceniłaś i powiedziałaś że chcesz się rozstać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 882 Napisano 6 godzin temu Odpada. Jestem hetero. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sraczuszka 14 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Odpada. Jestem hetero. może to pisal facet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 882 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, sraczuszka napisał: może to pisal facet? Tekst na to wskazuje. Mój błąd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sraczuszka 14 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: Tekst na to wskazuje. Mój błąd. czy ja wiem? tekst jest bezosobowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 882 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, sraczuszka napisał: czy ja wiem? tekst jest bezosobowy ....Ty sama dałAś mi tyle wiary w siebie. Kocham Ciebie. / Szkoda że tego nie doceniłAś... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sraczuszka 14 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, przewr(l)otna napisał: ....Ty sama dałAś mi tyle wiary w siebie. Kocham Ciebie. / Szkoda że tego nie doceniłAś... no tak, jest pisane do kobiety, ale nie wiadomo kto pisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 882 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, sraczuszka napisał: no tak, jest pisane do kobiety, ale nie wiadomo kto pisze Gość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach