Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszka24

gdzie najlepiej rodzic w Łodzi?????

Polecane posty

Gość myszka24

witam ja jestem w 7 tygoniu ciąży termin porodu mam na 20 sierpnia 2007 czuje sie świetnie.... ale mam pytanie jest w łodzi wiele szpitali ale gdzie jest dobrze rodzic słyszałam złą opinie o Madurowiczu.... ja narazie mysle o Centrum Matki Polki. czy dobrze robie niech ktoś mi doradzi... pozdrawiam pa

Gość pimqa
hej, ja rodzilam w CZMP a lekarzem prowadzacym byl dr Krekora. naprawde fantastyczna opieka, przy porodzie swietna polozna, jeden pielegniarz i lekarz, warunki tak samo swietne. przed porodem wszyscy nadskakiwali, czy czegos mi nie brakuje, nie potrzeba. w trakcie porodu z kolei ciagle powtarzali ze jestem piekna i dam rade;)) a po, przez kolejne 5dni codziennie przychodzila ta sama opieka i wypytywali o mnie i dziecko;)) naprawde polecam, nie wiem jak inne kobiety ale gdybym miala rodzic drugi raz- to tylko tam;))

Gość hihihia
najlepiej za burtą ale może się nie znam

Gość iwona-1973tlen.pl
ja chociaż nie jestem z Łodzi tylko z okolic Warszawy rodziłam swoją córcię w Łodzi w szpitalu Jordana na Przyrodniczej, miałam cudownego lekarza, który bardzo o mnie dbał i wszystko skończyło się szczęśliwie, teraz nie wiem jak tam jest bo to było prawie 10 lat temu.Pozdrawiam i życzę Ci wszystkiego najlepszego

Gość wklejam z innego
wszystko zalezy na kogo sie trafi, ja mialam znajomą polozna, ktora sie mną zajela, jednak pod koiec musiala isc do domu , to przekazala mnie kolezance, dzieki temu bylo ok, nie wiem jak byloby bez niej, na oddziale z noworodkami bylo w miare dobrze, tylko jedna zmiana mi sied nie podobala, strasznie niemile i niepomocne panie, pozatym lezalam 5 dob i jest tam wiele pielegniarek ktore wrecz kochcją dzieci i super sie nimi zajmuja i opiekuja sie nami, chcialam powiedziec ze zawsze slyszalam ze CZMP to fabryka dzieci, ja lezalam na porodowce przed porodem kilka dni i w dzien tam jest bardzo malo porodow, w nocy troche wiecej sie zdaza, jest tam kilka chyba z 8 lozek do rodzenia a nigdy nie widzialam zeby byly zajete wiecej niz dwa w jednym czasie, takze to nie do konca prawda z ta fabryką, ogolnie chyba jeszcze raz bym wybrala ten szpital, choiciaz bede chciala rodzic przec CC (tak tez sie skonczyl moj 1szy porod po 6ciu godzinach porodu naturalnego) a nie wiem czy znajde lekarza w tym szpitalu ktory bedzie chcial mi zrobic CC jakby " na żądanie" jesli nie poszukam gdzies indziej, narazie moj synus ma dopiero 2 miesiace i do drugiej ciazy jeszcz troche czasu zostalo hihi zycze wam udanych porodow, wszystko zalezy na kogo sie trafi, trzeba prosic a nie wymagac i bedzie wszystko ok,

Gość wklejam z innego
chodzi o ICZMP

Gość kaSIA28
myszka 24 gdybym miała urodzić swoje drugie dziecko rodziła bym w CZMP rodziłam tam swoje pierwsze dziecko leżałam na 1 oddziale miałam dwuosobowy pokój z łazienką poród rodzinny i nikomu nie dałam w łqpę Madurowicza odradzam nie słyszałaś ile dzieci tam się zakaziło jakąś grozną bakterią w ciągu ostatnich lat było o tym głośno